Behaal je doelstellingen
sneller & slimmer!

Get ready voor de kickstart van 2022. Het is tijd om je mind en body te trainen, voor de beste versie van jezelf. Laat oude gewoontes achter en vervang ze voor goede, nieuwe gewoontes. Vanaf 10 Januari voorzien we je elke dag van nieuwe content. 22 dagen lang inspiratie, masterclasses, live-workouts en Q&A’s voor ieder lichaam, voor iedereen.

Fijne lijntjes en rimpels zijn een natuurlijk en (helaas) onvermijdelijk onderdeel van ouder worden. Maar misschien voel je je wat onzeker als er fijne lijntjes ontstaan. Maak jij je zorgen? Dat hoeft niet! Je kunt namelijk zelf het een en ander doen om fijne lijntjes te verminderen. Dus kop op en neem het heft in eigen handen! Wij leggen uit hoe fijne lijntjes ontstaan en geven je 6 tips om ze te verminderen.

Er zijn verschillende pilletjes en smeerseltjes, voor de nagels verkrijgbaar. Wij lichten toe hoe de nagels zijn opgebouwd en waarom ze belangrijk zijn. Ook geven wij je 10 tips voor de ultieme verzorging van je nagels.

Ken je dat gevoel dat je na een heftige training de volgende dag je bed niet meer kunt uitkomen? Meer dan een derde van je lichaam bestaat uit spieren. Het is dus logisch dat het hebben van soepele spieren veel invloed heeft op hoe je je voelt. Hoe werken de spieren eigenlijk en hoe zorg je voor soepele spieren? Wij zetten het voor je op een rij!

Wist je dat je huid voortdurend verandert? De conditie van je huid hangt af van hoe gezond je bent. Voeding speelt een grote en belangrijke rol bij het functioneren van ons lichaam en dus ook onze huid. Wil je er alles over lezen? Wij vertellen het je allemaal op de SUPP24 doelenpagina, lees snel verder om meer te weten te komen!

Je huid is een orgaan. Dat maakt dat je huid en je afweersysteem onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zorg jij goed voor jezelf, dan zorg je automatisch goed voor je huid! Wil je er alles over lezen? Wij vertellen het je allemaal op de SUPP24 doelenpagina, lees snel verder om meer te weten te komen!

We proberen allemaal gezonder te leven en te blijven. Sporten, gezond en gevarieerd eten is daarvoor belangrijk. Waar begin je? En wat kun je nog meer doen om je immuunsysteem te boosten? Wil je er alles over lezen? Wij vertellen het je allemaal op de SUPP24 doelenpagina, lees snel verder om meer te weten te komen!

Wie wil dat nu niet; een huid die zo gezond is, dat je geen make-up meer nodig hebt om oneffenheid of rimpels te camoufleren. Heerlijk de deur uit gaan, terwijl je weet dat je er op-en-top uitziet, en dat zonder eerst minuten lang voor de spiegel te hebben gestaan met kwasten en penselen. Is dit mogelijk? Is het mogelijk om de ideale, mooie en glanzende huid te bereiken, op een natuurlijke manier? Yes! Dat is het zeker. Lees snel verder, wij vertellen je hoe.

Elke vrouw is vrijwel elke dag bezig met haar uiterlijk. Van dure crèmes, botox, fillers, tot facelifts. Tegenwoordig kan het allemaal, ook al vanaf een vrij jonge leeftijd. Maar wat als het ook anders kan? Op natuurlijke wijze, op feiten en ervaringen gebaseerd.

‘’Ik ben moe, ik heb geen energie om te sporten’’. Deze uitspraken komen je vast bekend voor. Energie is namelijk erg belangrijk voor jou en je lichaam. Je hebt energie nodig om werk te verrichten, hard te kunnen trainen en uithoudingsvermogen te hebben. Energie is het vermogen om dingen te laten gebeuren. Lees hier alles over energie en conditie

Je wilt groeien? Sterker worden en explosiever trainen? Dat kan als je veel kracht in je spieren opbouwt. Als de spier of spiergroep regelmatig getraind wordt zal deze zich aanpassen aan de ‘’belasting’’ en wordt de spier daardoor dikker en sterker. Lees hier alles over hoe jij dit kan bereiken.

Spierherstel? Waar heb je het over?! Ben ik net één dag van mijn spierpijn af of de volgende training is alweer in aantocht. Houd spierpijn dan nooit op? Lees hier alles over hoe jij snel kan herstellen op een verantwoorde manier.

''Nu ga ik er echt voor, afvallen is mijn doel'' of ''Ik houd het maar twee weken vol''. Klinkt dit je bekend in de oren? Voor vele mensen is het lastig om af te vallen. Maar hoe zorg jij dat je het deze keer WEL vol houdt?