Behaal je doelstellingen
sneller & slimmer!

Elke vrouw is vrijwel elke dag bezig met haar uiterlijk. Van dure crèmes, botox, fillers, tot facelifts. Tegenwoordig kan het allemaal, ook al vanaf een vrij jonge leeftijd. Maar wat als het ook anders kan? Op natuurlijke wijze, op feiten en ervaringen gebaseerd.

‘’Ik ben moe, ik heb geen energie om te sporten’’. Deze uitspraken komen je vast bekend voor. Energie is namelijk erg belangrijk voor jou en je lichaam. Je hebt energie nodig om werk te verrichten, hard te kunnen trainen en uithoudingsvermogen te hebben. Energie is het vermogen om dingen te laten gebeuren. Lees hier alles over energie en conditie

Je wilt groeien? Sterker worden en explosiever trainen? Dat kan als je veel kracht in je spieren opbouwt. Als de spier of spiergroep regelmatig getraind wordt zal deze zich aanpassen aan de ‘’belasting’’ en wordt de spier daardoor dikker en sterker. Lees hier alles over hoe jij dit kan bereiken.

Spierherstel? Waar heb je het over?! Ben ik net één dag van mijn spierpijn af of de volgende training is alweer in aantocht. Houd spierpijn dan nooit op? Lees hier alles over hoe jij snel kan herstellen op een verantwoorde manier.

''Nu ga ik er echt voor, afvallen is mijn doel'' of ''Ik houd het maar twee weken vol''. Klinkt dit je bekend in de oren? Voor vele mensen is het lastig om af te vallen. Maar hoe zorg jij dat je het deze keer WEL vol houdt?