onze-img

Skin Collagen

 • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
 • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
 • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
 • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid
 36,00
onze-img

Daily Clean

 • Ondersteunt je lichaam, geest en immuunsysteem
 • Vermindert stress en vermoeidheid
 • Bevat 7 unieke plantenextracten, vitamines en mineralen
 30,00

Huidverbetering van binnen met collageen

Nicky Butter 30 april 2020

Wij geloven écht in Skin Collagen. Ja, en dat klinkt waarschijnlijk hetzelfde als ”Wij van X, verkopen X”. Maar net als dat wij eerlijk zijn, zijn onze klanten dit ook. De reviews liegen er niet om.

Nee, het is niet wetenschappelijk bewezen dat viscollageen werkt. Er is wel heel veel medisch en klinisch onderzoek naar gedaan. Het effect van viscollageen op het lichaam, de huid, haar, nagels etc. is echter nooit bewezen. Maar hoezo niet dan? Het is nou eenmaal heel erg lastig te meten. Ieder mens is anders, leefomstandigheden, verschillende beautyroutines etc.

Collageen = huidverbetering

Ondanks dat het niet wetenschappelijk bewezen is. Is het voor ons na 2 jaar intern onderzoek, gesprekken met artsen en specialisten, maar ook het gesprek met onze klanten toch overduidelijk dat onze gebruikers effect hebben van het supplement. Collageen heeft vele esthetische voordelen maar is ook goed voor andere processen in je lichaam: Vermindert rimpels, cellulite en striae. Geeft haar en nagels een boost. Versterkt kraakbeen, gewrichten en botten. Collageen verbeterd daarnaast ook de darmflora, waardoor ook huidproblemen als rosacea, psoriasis en bijvoorbeeld acne kunnen verbeteren.

Het innemen van een collageensupplement kan dus voor huid, haar en nagels echt verschil maken. Het is namelijk zo dat collageen in een crème niet goed doordringt in de diepere lagen van de huid. Dit heeft te maken met de grootte van de moleculen. Vloeibare supplementen worden veel beter opgenomen en komen daar waar het moet zijn.

Resultaat laat zich vaak ook snel zien door de speciale combinatie van ingrediënten, naast collageen bevat Skin Collagen ook vegan hyaluronzuur, 11 soorten vitamines en 3 soorten mineralen die elkaars positie en taak enorm versterken en jou een goed gevoel geven. Wij, en niet wij alleen, maar ook onze klanten geloven in Skin Collagen. 

Onderzoek naar collageen voor de huid

Toen Skin Collagen nog in de kinderschoenen stond, hebben wij  onder begeleiding van orthomoleculair artsen en beauty specialisten een groot onderzoek uitgevoerd met 60 dames uit de omgeving Haarlem, Amsterdam. Via een inschrijfformulier konden deze dames zich gratis aanmelden om deel te nemen aan ons collageenonderzoek. We kregen massaal reacties.

Iedere dame, kwam hier netjes bij ons langs. Op de 0 meting dag, op de 30 dagen meting, op de 60 dagen meting en de 96 dagen meting. Deze huidmetingen werden altijd uitgevoerd in dezelfde ruimte, met dezelfde meetapparatuur (OBSERV 520) en we vroegen de dames bij elke meting een formulier in te vullen. Niemand veranderde iets aan zijn/haar leefstijl.

Ook wij, stonden elke week, maand weer versteld van de resultaten. We kregen 3 maanden lang elke week blije berichtjes en foto’s van resultaten.
Maar ook de testresultaten hebben ons zo verbaasd. Bepaalde dames zagen we in 3 maanden tijd echt veranderen, qua uiterlijk zagen ze er frisser uit, maar ook van binnen voelde ze zich topfit!

Werkt collageen echt?

We krijgen vaak de vraag: ”Werkt dit echt?” We antwoordden dan vaak. Ja! Absoluut. Geen twijfel over mogelijk. Zo lang je in gedachten houdt dat het voor de een niet zo werkt als voor de ander. De een kreeg een glanzende huid, de ander zijn haar begon ineens weer te groeien.

Behaalde resultaten kunnen natuurlijk altijd per persoon verschillen en dit heeft alles te maken met leefstijl en leeftijd en duur van het gebruik van Skin Collagen. Bij een ongezonde levensstijl is er kans dat het resultaat langer uitblijft. Je moet er ook zelf energie in steken.

De onderzoeksresultaten vanuit de testpersonen

Dit onderzoek is intern uitgevoegd bij Skin Collagen gebruikers in de leeftijd van 35-66 jaar *

 • 84% is zeer tevreden met het resultaat
 • 91% Zou Skin Collagen aanraden
 • 80% zag na 21 dagen al het eerste resultaat

*behaalde resultaten kunnen per persoon verschillen

Ook klinieken en beautysalons sluiten zich bij ons aan

Skin Collagen wordt inmiddels bij meer dan 80+ beauty salons en klinieken door Nederland en België geadviseerd.

Wij vertrouwen op onze reviews, onze klanten

Wij vragen onze klanten na 55 dagen een review te schrijven. De meeste van onze klanten hebben er dan bijna een zogeheten kuur van 60 dagen op zitten.
Ondanks dat we in het collageenonderzoek terug zien dat de meeste rond de 21 dagen resultaat zagen, is dit niet voor iedereen hetzelfde.

Reviews zijn ontzettend belangrijk voor ons. De klant start uiteindelijk met het product en geeft ons zijn/haar feedback.

Uit alle reviews krijgt SUPP24 Skin Collagen een 4,8 op een 5 sterren waardering.

Hoe werkt Skin Collagen?

Collageen is een eiwit dat wordt geproduceerd door de fibroblasten in de dermis. Het is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Vanaf je 20e levensjaar produceer je jaarlijks 1% minder collageen. De huid veroudert, je krijgt rimpeltjes en de huid wordt slapper.

Dat proces kan ook versneld worden door o.a.

1. UV/Licht & de zonnebank
2. Slechte voeding met name suikers
3. Luchtvervuiling
4. Roken/Alcohol
5. Stress

Marine collageen is de beste vorm (type 1)

Een voordeel van marine/viscollageen is dat het een superieure absorptie en biologische beschikbaarheid heeft. Viscollageen bestaat uit kleinere gehydrolyseerde deeltjes en heeft het laagste molecuulgewicht van alle collageentypes, waardoor het gemakkelijker door de darmwand in de bloedbaan terechtkomt. Viscollageen word tot 1,5 keer efficiënter opgenomen dan andere soorten collageen, waardoor het een van de beste en effectieve soorten is.

Hoe werkt Skin Collagen voor jou?

Skin Collagen heeft effect op:
* Verschilt per persoon

 • Huid: Elasticiteit, volumeverlies, vochtbalans, talgproductie, verlies van collageen en elastine
 • Haar: Uitval van haar, snellere haargroei, geeft textuur/sterkte en glans van haar
 • Nagels: Versterkt broze, zwakke nagels, versnelt groei van nagels
 • Bindweefsel: Geeft meer stevigheid, structuur en samenhang aan het bindweefsel
 • Gewrichten: Suppletie geeft ondersteuning en versoepeling aan de gewrichten
 • Wondgenezing: Stimuleert vorming van nieuw gevormd weefsel, versnelt het proces
 • Energieniveau: Meer energie door kwalitatieve vitamines en mineralen
 • Hormoonhuishouding: Reguleert de activiteit van hormonen en herstelt verstoorde hormoonhuishouding
 • Darmflora: Kan bijdragen in genezing van leaky gut, herstelt de darmwand, zorgt voor betere opname van vitamines en mineralen

Abonnementen of los bestellen

Het gemak van het abonnement van Skin Collagen? Je krijgt alles elke 1,2 of 3 maanden netjes thuisgestuurd.
Jij hoeft je geen zorgen te maken over of je nog wel genoeg voorraad in huis hebt. Ook bieden we de collageen drink gewoon los aan.