onze-img

Fatburner

  • Bevordert de energiestofwisseling
  • Activeert de natuurlijke energie
  • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine

Klaarmaken voor jouw zomerlichaam in 3 stappen

Nicky Butter 05 februari 2019

Aaaah de zomer periode, na 4 maanden in de duisternis te hebben geleefd mogen we nu weer uitkijken naar het strand weer. Ja echt, voor je het weet is het zover. Het is tenslotte alweer februari en over een maandje begint de lente. Dus dat betekent dat we ons weer klaar mogen maken voor ons strand lichaam. Sixpacks, blokjes en strakke lijnen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We moeten er natuurlijk wel een beetje klaar voor zijn en daar gaan wij jullie mee helpen. Maar dan simpel. In deze 3 stappen leggen we je uit hoe jij jouw zomerlichaam kunt, en nogmaals ”kunt” behalen.

STAP 1:

Skip je Donderdag, vrijdag en zondag borrel. Alcohol beperken we voorlopig even alleen tot de Zaterdag. En nou hoor ik je denken. Laat die volle fles maar door komen. Neen, 2 glazen zijn meer dan genoeg. Geniet er maar gewoon wat harder van.

STAP 2:

Als je moest kiezen tussen een ham roomkaas rolletje eten of zijn, dan wisten wij het wel. Maar de keuze ligt natuurlijk bij jou. Dussssss, als je echt voor dat zomerlichaam gaat dan laat je ze voorlopig even lekker liggen. Dat geldt trouwens voor al het andere “ik eet want ik voel mij shit” onnodige voer ook. Je hoeft echt niet je maaltijden te gaan afwegen, maar mate houden is belangrijk. Houd bijvoorbeeld wel je calorie-inname bij, om jezelf er bewuster van te maken wat en hoeveel je eet.

STAP 3:

”Use it or lose it”, ”Move it Monday” en nog veel meer van dat soort semi motiverende uitspraken. Maar, het is natuurlijk wel gewoon hartstikke waar. Als je wat wilt dan moet je er voor werken en in dit geval betekent dat dus dat je minstens 2-3 keer per week de gym onveilig maakt. Je hoeft echt geen brute kracht programma’s te volgen, maar zo af en toe een kettlebell oppakken en je hartslag net even hoger brengen dan de gemiddelde 55 plusser, kan zeker geen kwaad.

En dat is het, simpel toch. En als je nou toch vragen hebt over hoe jij je zomerlichaam kunt behalen, laat het ons dan gerust weten via de chat. Helpen we je gewoon verder.

Wil jij ook graag trainingsschema’s ontvangen? Of misschien heb jij wel behoefte aan iets anders? Wij helpen je graag.
Vul deze vragenlijst eventjes in en wellicht zie jij het snel voorbij komen op onze blog.

Recente blogartikelen

By Nicky Butter 26 april 2022

Huidveroudering door de zon – Voorkom het met deze tips!

Het is zomer en waarschijnlijk zit je de aankomende weekenden lekker met je voetjes in het zand, terwijl de zonnestralen
By Nicky Butter 13 april 2022

Vitamines in de lente: Wat voor invloed heeft het op je lichaam?

Met het aanbreken van een nieuw lente seizoen verandert niet alleen de omgeving, maar ook in ons ​​lichaam zijn er
By Nicky Butter 14 maart 2022

Tips om je collageen te boosten!

Collageen zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft. Dát weet je misschien allang. Maar weet je ook hoe collageen werkt