onze-img

Fatburner

  • Bevordert de energiestofwisseling
  • Activeert de natuurlijke energie
  • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine

Klaarmaken voor jouw zomerlichaam in 3 stappen

Nicky Butter 05 februari 2019
Klaarmaken voor jouw zomerlichaam in 3 stappen

Aaaah de zomer periode, na 4 maanden in de duisternis te hebben geleefd mogen we nu weer uitkijken naar het strand weer. Ja echt, voor je het weet is het zover. Het is tenslotte alweer februari en over een maandje begint de lente. Dus dat betekent dat we ons weer klaar mogen maken voor ons strand lichaam. Sixpacks, blokjes en strakke lijnen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
We moeten er natuurlijk wel een beetje klaar voor zijn en daar gaan wij jullie mee helpen. Maar dan simpel. In deze 3 stappen leggen we je uit hoe jij jouw zomerlichaam kunt, en nogmaals ”kunt” behalen.

STAP 1:

Skip je Donderdag, vrijdag en zondag borrel. Alcohol beperken we voorlopig even alleen tot de Zaterdag. En nou hoor ik je denken. Laat die volle fles maar door komen. Neen, 2 glazen zijn meer dan genoeg. Geniet er maar gewoon wat harder van.

STAP 2:

Als je moest kiezen tussen een ham roomkaas rolletje eten of zijn, dan wisten wij het wel. Maar de keuze ligt natuurlijk bij jou. Dussssss, als je echt voor dat zomerlichaam gaat dan laat je ze voorlopig even lekker liggen. Dat geldt trouwens voor al het andere “ik eet want ik voel mij shit” onnodige voer ook. Je hoeft echt niet je maaltijden te gaan afwegen, maar mate houden is belangrijk. Houd bijvoorbeeld wel je calorie-inname bij, om jezelf er bewuster van te maken wat en hoeveel je eet.

STAP 3:

”Use it or lose it”, ”Move it Monday” en nog veel meer van dat soort semi motiverende uitspraken. Maar, het is natuurlijk wel gewoon hartstikke waar. Als je wat wilt dan moet je er voor werken en in dit geval betekent dat dus dat je minstens 2-3 keer per week de gym onveilig maakt. Je hoeft echt geen brute kracht programma’s te volgen, maar zo af en toe een kettlebell oppakken en je hartslag net even hoger brengen dan de gemiddelde 55 plusser, kan zeker geen kwaad.

En dat is het, simpel toch. En als je nou toch vragen hebt over hoe jij je zomerlichaam kunt behalen, laat het ons dan gerust weten via de chat. Helpen we je gewoon verder.

Wil jij ook graag trainingsschema’s ontvangen? Of misschien heb jij wel behoefte aan iets anders? Wij helpen je graag.
Vul deze vragenlijst eventjes in en wellicht zie jij het snel voorbij komen op onze blog.

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons