onze-img

Pre Workout Light

  • Ready to go Pre-Workout met 180mg Cafeïne
  • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
  • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij
onze-img

Pre Workout Extreme

  • Extra sterke Pre Workout shot formule
  • 200mg Cafeïne, 2gr Beta-Alanine & 2gr Arginine
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
  • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

De top 5: Fitnesstrends voor 2019

Nicky Butter 28 november 2018
De top 5: Fitnesstrends voor 2019

In 2018 heb je het in een sneltrein voorbij zien komen, boksen en HIIT workouts werden steeds populairder. Steeds meer gyms zoals Saints&Stars, HIGH Studios, Rocycle etc. werden een ding in de fitnessbranche en kwamen als paddenstoelen uit de grond. We gingen massaal aan de gezondere producten, kochten de nieuwste gadgets met als doel om allemaal fitter door het leven te gaan.

Nu het jaar alweer bijna voorbij is, wordt het ook weer tijd om te kijken naar de nieuwste fitness en workout trends voor 2019. So, what’s next?

Fitbits, Apple watches and meer

Wearable technologie, het zijn de apparaten de onze stappen tellen, hartslag meten, slaap meten etc. Dit jaar stond wearable technologie nog op #3, maar stijgt in 2019 zeker naar #1 omdat deze apparatuur steeds slimmer en nauwkeuriger wordt in het meten.

30 minuten workouts

Voor degene die weinig tijd hebben, 2019 zal in je voordeel gaan werken. Workouts van 50-60 minuten zullen nu toch echt gaan slinken naar super effectieve 30 minuten workouts. Deze workoutlesjes zullen zeker blijven groeien en je zult ze zelf steeds leuker gaan vinden op het moment dat je deze op de juiste manier uitvoert, met een hoge intensiteit en korte breaks. Want, dan hou jij tijd over!

Ninja warrior gyms

Na het succes van Ninja warrior, wordt deze manier van sporten steeds bekender. Sterker nog, in 2018 zijn er in Nederland al een aantal nieuwe locaties geopend en we verwachten dit jaar dat er nog vele bij zullen komen. Plus, wat is er nou leuker dan als Jackie Chan over die baan heen te gaan?

Mindfullness

Ondanks dat mindfullness al een tijdje up and coming is besteden we er steeds meer tijd aan. Je kunt nog zo gezond leven en een fit lichaam hebben, maar als het in je hoofd niet helemaal lekker loopt..wat heeft het dan voor zin? Mindfulness, yoga en mediteren zullen dan ook in 2019 steeds hotter worden!
By the way, als je nog geen meditation app hebt geïnstalleerd op je telefoon, zou je deze waarschijnlijk voor 2019 zeker even moeten verwelkomen!

De beste meditation apps? Dat zijn:
– Buddhify (€5,49)
– Calm

Herstellen

Ook het herstellen van je workout wordt steeds belangrijker, stretchen en het foamrollen is een ding. Zeker omdat we op hogere intensiteit en korter trainen wordt herstellen van je workout in 2019 echt deel van je routine. Zorg er voor dat jij alvast prepared bent met wat eiwitten, een foamroller en boek alvast wat sportmassages!

Dat waren ze alle 5 voor 2019 en dat is slechts het begin. Waar kijk jij het meeste naar uit in 2019?

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons