3 oefeningen om meer calorieën te verbranden (welke geen burpee heet)

Nicky Butter 16 oktober 2018
3 oefeningen om meer calorieën te verbranden (welke geen burpee heet)

Als jouw doelen op het gebied van gezondheid, fitness of lichaamssamenstelling gepaard gaan met vetverbranding of afvallen, is het van belang om naast het werken aan je voeding, je ook te concentreren op bepaalde oefeningen/workouts die zijn afgestemd op die doelen.

Meestal gaat het dan om; regelmatige workouts waarbij je oefeningen uitvoert die calorieën verbranden en spieren opbouwen. Beweging en sport zal bijdragen aan het verbranden van calorieën en geeft je een gezondere mindset. Daarnaast is je voeding misschien wel het allerbelangrijkste. Je lichaam gebruikt energie die je binnenkrijgt via eten en drinken, of slaat de energie op. Vet verbranden is in theorie eigenlijk heel simpel. Dit doe je door af te vallen. Oftewel, door minder te eten dan je nodig hebt.

Om je workouts vanaf nu een extra kick te geven voor het behalen van je doel, hebben wij 3 oefeningen op een rijtje gezet die veel calorieën verbranden.

Oefening 1 | De Kettlebell Challenge

In de kettlebell challenge kun je het einde van je workout met deze oefeningen tot een hoger level tillen. SUPP24 instructeur Nick laat de volledige uitvoering van deze oefeningen in het filmpje zien.

Oefening 2 | Disc Jump Squats

Jump Squats, het is een fijne oefening om op te nemen in je workout schema. Je traint met deze oefening je core, je benen en je zult zeker wat calorieën verbranden. Probeer 3 sets te doen van 12-18 herhalingen. SUPP24 instructeur Nick laat je de uitvoering van de oefening in de video zien.

Oefening 3 | Bodyweight plank side touch

Let it burn! Zorg ervoor dat je jouw billen goed laag houdt, zó burn je pas echt wat extra calories!  SUPP24 instructeur Nick laat je de uitvoering van de oefening in de video zien.

Heel veel succes met het samenstellen van een passend schema, laat deze oefening vooral terugkomen in je workout en zet hem op!

Heb je een extra kick nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze Preworkout shots. SUPP24 Pre Workout helpt om zwaarder en langer te kunnen trainen en vet te verbranden maar dan wel veilig en verantwoord. Geen poeders of shakebekers maar gewoon 1 handig 60ml flesje die je overal mee naar toe neemt.

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons