onze-img

Skin Collagen

  • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
  • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
  • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
  • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid

Skin collagen road to beauty: Janine Noijen

Nicky Butter 01 maart 2019
Skin collagen road to beauty: Janine Noijen

Elke maand volgen we een Skin Collagen gebruiker op de voet. In deze reis verteld diegene jou over o.a: de beauty routine,  ouder worden,  huidige klachten? En natuurlijk, de ervaringen met Skin Collagen?

Wie volgen we deze maand?

In deze maand volgen we powervrouw Janine Noijen, 38 jaar uit Alkmaar.  Deze drukke tante heeft al wat te verduren gehad en zit inmiddels in de fase waar fijne lijntjes zichtbaar worden, hoe gaat zij daar mee om? Ook lees je haar ervaringen met skin collagen.

Janine’s Skin Collagen road to beauty

Ik kijk in de spiegel en slaak na tien seconden een diepe zucht. Met mijn wijsvingers trek ik de huid aan de zijkant mijn ogen een beetje strak. Vervolgens doe ik hetzelfde bij mij voorhoofd en mijn kaken. Het gebeurde in een flits, ik heb volgens mij twee keer met mijn ogen geknipperd, ze zaten er gewoon in één keer: rimpels.

Ik had ze wel eens eerder gezien na paar nachten slecht slapen of tijdens een drukke periode op mijn werk maar ze verdwenen altijd wel weer. Nu zijn ze here to stay en heel eerlijk gezegd vind ik het nogal confronterend. Begrijp me niet verkeerd, ik vind ouder worden helemaal niet erg. Het is een voorrecht. Toch baal ik van mijn huid, hij is onrustig en droog waardoor de lijntjes waarschijnlijk nog beter zichtbaar zijn. Daarnaast ben ik de 38 inmiddels gepasseerd en van die elasticiteit en natural glow van vroeger, is inmiddels weinig meer over.

Tijdens een etentje…

Tijdens een etentje bij een vriendin klaag ik (lees; zeur ik eigenlijk om niks) bij mijn vriendinnen. “Ik snap dat ik ouder word maar dit zou toch anders moeten kunnen?” Ik pak het vel van mijn wangen, voor zover dat mogelijk is, en beweeg het dramatisch heen en weer. Mijn vriendinnen zeggen dat het echt héél erg meevalt en dat het juist het mooie is van ouder worden. “Geeft toch lekker karakter!” wordt er nog geroepen vanuit de keuken. We zijn het met zijn allen eens dat fijne lijntjes helemaal niet erg zijn maar dat een goede conditie van je huid wel belangrijk  is. Een andere vriendin vraagt of ik wel eens collageen tabletten heb geprobeerd want dat zag ze laatst ergens voorbij komen.

Ik heb het inderdaad wel geprobeerd maar ik heb nogal moeite met pillen slikken en toen deze Mevrouw Ongeduld ook nog eens geen resultaat zag na twee weken, lagen de pillen al snel in de vuilnisbak. De vriendin die in de keuken staat oppert een product wat haar collega gebruikt en waarmee ze hele goede resultaten ervaart. Het zijn collagen shots van SUPP24. De kleine flesjes beauty drink bevatten naast een zeer hoge dosis marine collageen ook nog eens magnesium, zink, hyaluronzuur en diverse vitamines.

Shotjes ken ik voornamelijk uit de kroeg en dat gaat me altijd goed af. Hoewel de ingrediënten me nog niet heel veel zeggen ben ik na het zien van haar voor en na foto’s om. Dit is een product wat ik moet proberen!

”Het voelt alsof ik een cadeautje uitpak”

Nu ben je vast heel benieuwd, wat zijn nou eigenlijk mijn ervaringen met Skin Collagen?

Ik bestel online een kuur van 60 dagen en een dag later staat een bezorger met het pakketje voor mijn deur. Wanneer ik het open maak word ik blij, de doos waar de flesjes in zitten en de flesjes zelf zien er mooi uit. Heel clean, daar hou ik van. Naast een boekje met alle informatie, zit er ook nog een leuke handgeschreven kaart bij om me te bedanken én veel succes te wensen.

Het voelt eigenlijk alsof ik een cadeautje uitpak. De volgende ochtend drink ik mijn eerste shot. Het is erg makkelijk en smaakt lekkerder dan ik dacht. Dit kan ik prima aan mijn ontbijtritueel toevoegen . Zo vergeet ik het niet en kan ik het goed volhouden. Ik loop naar de spiegel, bekijk mijn huid op deze eerste dag nog eens goed; een kuur als ‘cure’? Ik kan niet wachten op het resultaat!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons