onze-img

Pre Workout Light

 • Ready to go Pre-Workout met 180mg Cafeïne
 • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
 • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij
onze-img

Fatburner

 • Bevordert de energiestofwisseling
 • Activeert de natuurlijke energie
 • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine

Groene thee extract en al haar positieve effecten!

Nicky Butter 15 oktober 2017
Groene thee extract en al haar positieve effecten!

Wat zit er in groene thee? Verse groene theebladeren zijn buitengewoon rijk aan polyfenolen. Die tot 30% van het droge blad gewicht kunnen uitmaken. Polyfenolen bestaan uit catechinen, flavanolen, chlorogeenzuur, epigallocatechinegallaat en een uniek stof, theogallin. Dat klinkt niet echt als duidelijke taal… Simpel gezegd, ze komen voor in planten en helpen het lichaam gezonder te maken.

Het aminozuur theanine is ook uniek voor deze thee. Wat is Theanine? Het maakt je rustig, helpt bij het vrijlaten van afvalstoffen en nog vele meer voordelen. Ook zou het helpen bij het verbeteren van je sportprestaties, hier is nu alleen nog te weinig onderzoek naar gedaan.

Wat zou groene thee voor jou kunnen doen?

De potentiële voordelen voor de gezondheid als je groene thee drinkt/gebruikt:
 • Antioxidant effecten: verzamelnaam voor stoffen zoals de vitamines E en C.
 • Antiviraal tegen de griep
 • Verbetert de gezondheid van je hart, bloedaderen, aderen, bloed.
 • Verbetert het gewichtsverlies en de vetverbranding

Is het echt waar dat groene thee vet verbrand?

Uit één van de vele onderzoeken is gebleken dat de mensen die naast de cafeïne ook groene thee extract kregen, sneller afvielen dan de mensen die alleen cafeïne hadden gekregen. Het heeft dus in ieder geval een toegevoegde waarde aan het effect van cafeïne. Het is echter nog niet zo duidelijk wat het los van cafeïne doet.

Daarom hebben wij deze twee stoffen gecombineerd voor de SUPP24 pre workout women. Zo kan het een positieve werking kan hebben op het verbranden van vet tijdens een activiteit. SUPP24 pre workout women bevat ook nog eens de onderstaande vitamines afgestemd op het vrouwenlichaam. En toch maar 17 kcal in één shot!

B6: Draagt bij aan de energievoorziening in spieren en is van belang voor de goed werking van het zenuwstelsel.

B12: Belangrijk voor een goede weerstand, vorming van gezonde rode bloedcellen en draagt het ook bij aan een goede energievoorziening.

Dankzij het handige formaat stop je SUPP24 zo in je sporttas, je dashboardkastje, of je reiskoffer. SUPP24 sportsupplementen bevatten geen suikers, vetten of koolhydraten en zijn goedgekeurd door het NZVT (onderdeel van het NOC NSF) en Informed Sport. Dus veilig voor topsporters. Ben jij klaar om alles te geven?

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons