Snijd de courgette over de lengte in lange, zo dun mogelijke plakken.
Dep de plakken courgette aan beide kanten droog met een keukenpapiertje of schone theedoek.
Besprenkel de courgette plakken aan beide kanten met een klein beetje olijfolie, peper en zout.
Zet een Grillpan op het vuur of gebruik een grill-apparaat en grill beide kanten van de courgette plakken.
Snijd de plakken eventueel één keer doormidden (anders worden de rolletjes te dik), leg er wat zalm op en verse dille en rol op. Steek er een prikker in zodat de rolletjes blijven liggen.
Herhaal dit tot je alle courgette en zalm opgerold en opgemaakt.
Tip: De courgetrolletjes kun je natuurlijk ook met (gegrilde) kipfilet en basilicum, kleine garnaaltjes of iets anders maken wat je lekker vindt!
Wij delen onze expertise en van alle SUPP24 ambassadeurs, voedingsdeskundige en personal trainers graag met jou! Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting.
Volg ons