onze-img

Kracht & Herstel Light

 • Energie voor en herstel na je workout
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60
onze-img

Protein 20gr

 • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
 • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
 • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS

Een interview met SUPP24 Atleet Yasmin Geerlings

Nicky Butter 17 januari 2019
Een interview met SUPP24 Atleet Yasmin Geerlings

Vier keer op rij landskampioen in het Amsterdamse hockey jeugdteam en nu door naar de Dames 1. SUPP24 atleet Yasmin Geerlings, behoort bijna tot de top in Nederland. Maar hoe is het nou om op hoog niveau als atleet te leven en wat moet je er allemaal voor opgeven? Dat lees je in het interview.

 • Wat doe je voor sport?
  Ik doe aan hockey. Ik speel in Amsterdam Dames 1 in de hoofdklasse.
 • Doe je deze sport al lang?
  Ja, ik hockey al sinds dat ik vijf ben. Vroeger vond ik het niet altijd heel leuk. Ik wilde vooral acties maken en scoren in plaats van luisteren naar de coach. Maar nu gaat  me dat steeds beter af haha!
 • Wat heeft ervoor gezorgd dat je voor Hockey hebt gekozen?
  Ik kom niet uit een hockeyfamilie. Op een dag wandelden wij met de familie in het Amsterdamse Bos en kwamen we toevallig op de club waar toen juist een soort instuif training voor de jongste kinderen bezig was. Ik mocht ook mee doen en vond het helemaal geweldig. Het was meer spelen dan hockey hoor. Ik weet nog dat er een paar kinderen tijdens een oefening om een touw heen moesten lopen, en dat maakte toen veel indruk op me. Hoe simpel haha. Hockey was voor mij toen een grote speeltuin. En daardoor heb ik gekozen om ook op hockey te gaan. Al mijn klasgenootjes gingen ook op hockey en teamsport is gewoon heel goed voor je ontwikkeling en dat werd bij ons thuis wel gestimuleerd.
 • Hoe vaak train je in de week? Wat voor training doe je?
  Normaal gesproken 5x per week. Op dinsdag en donderdag, 2x en op vrijdag 1x. Daarnaast speel ik een wedstrijd in het weekend en doe ik nog aan krachttraining in de sportschool.
 • Als atleet heb je de juiste voeding nodig. Wat eet je zoal op een dag?
  Ja daar let ik zeker op! Goede voeding wordt steeds meer gestimuleerd door de coaches en de bond dus ben ik daar ook veel meer mee bezig dan vroeger. Gelukkig eten wij thuis sowieso vrij gezond . Daarom hoef ik ook niet een heel strak eetpatroon te hebben.
 • Wat is je favoriete cheatmeal?
  Pizza, Macdonalds. Ofcourse!
 • Heb je veel op moeten geven om te staan waar je nu staat?
  Niet echt eigenlijk, hockey is een teamsport en een sociale sport. Daardoor is mijn sociale leven eigenlijk altijd op gang gebleven. Ja, echt vaak uitgaan kan niet en ik mis inderdaad wel redelijk vaak een feestje omdat ik de volgende dag een wedstrijd heb. Maar hockey doe je met elkaar en dat zorgt er ook voor dat je niet het idee hebt dat je veel mist.
 • Welke voorbereidingen moet jij treffen vóór een wedstrijd?
  Ik begin de dag met een gebakken eitje, dat doe ik al jaren zo. Soms speel ik nog een beetje met de bal in de tuin, ik visualiseer mijn acties in mijn hoofd. Als spits voel ik me verantwoordelijk voor het belonen van het team door het maken van goals of creëren van kansen voor mijn teamgenootjes. Ik denk al vaak vooraf hoe ik een actie ga maken of me in een bepaalde aanval ga opstellen. Ik ben al best wel in mijn focus vanaf dat ik wakker ben en vanaf dat moment ook bezig met de wedstrijd. Voor de wedstrijd nog een shot BCAA en/of Preworkout en daarna is het tijd voor mij om te knallen op het veld!
 • Welke belangrijke wedstrijden staan er op de planning?
  De eerste helft van het veldseizoen is eigenlijk net voorbij. Momenteel gaat de winterstop in, dan begint het zaalhockeyseizoen. Dus ga ik mijn rentree maken bij Dames 1 na mijn blessure. Dan volgt de tweede helft van het veldseizoen, dan worden de prijzen verdeeld. We proberen elk jaar te gaan voor de  landstitel. We hebben dit jaar een heel jong team dus het wordt wel spannend!
 • Wat is je mooiste prestatie tot nu toe?
  Landskampioen worden in de jeugd. We zijn een paar keer landskampioen geworden en dat was elke keer weer een heel bijzonder gevoel. Dat gevoel wil je echt elk jaar weer krijgen. Dat was wel echt het hoogtepunt!
 • Waar sta je over 2 jaar?
  Nog steeds als vaste spits spelen voor Dames 1 van Amsterdam. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en nog belangrijker worden voor het team.  Over 2 jaar door naar het Nederlands elftal? Ja dat is wel mijn ambitie, maar alles op z’n tijd, eerst weer plezier krijgen na bijna een jaar blessureleed en dan komt het allemaal vanzelf!

SUPP24 als ondersteuning voor mijn sportprestaties

 • Waarom SUPP24 voor jou?
  Ik nam nooit shakes eigenlijk en dacht dat ik het niet nodig had. Ik vond het ook altijd zo een gedoe om met die poedertjes aan de slag te moeten en elke keer weer een shake te maken. En dat drie of vijf keer per dag. Alsof ik steeds moest koken. Teveel gedoe voor mij. Maar SUPP24 is kant en klaar en voor mij echt ideaal. Ik krijg zo alles wat nodig is op een gemakkelijke manier weer binnen.
 • Wat is jouw lievelings shot?
  Zeker de proteïne. Dat voelt echt heel fijn na een training, ik herstel heel snel en voel me beter sinds ik SUPP24 gebruik.

 

 

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons