onze-img

Kracht & Herstel Extreme

 • Energie voor en herstel na je workout
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60
onze-img

Pre Workout Extreme

 • Extra sterke Pre Workout shot formule
 • 200mg Cafeïne, 2gr Beta-Alanine & 2gr Arginine
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
 • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

Een interview met SUPP24 Atleet Kevin Hessling

Nicky Butter 02 oktober 2018
Een interview met SUPP24 Atleet Kevin Hessling

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten.

Als jonge jongen begon SUPP24 atleet Kevin Hessling (31) te trainen om uiteindelijk bij de wereldtop te komen. Nu vecht hij onder andere bij Glory. De top van de top in de kickbokswereld.

 • Wat doe je voor sport?
  ”Ik ben kickbokser op hoog niveau.”
 • Hoe lang doe je al aan kickboksen?
  ”Nu al zeker zo’n 16 jaar. Ik was toen ik begon dus 15.”
 • Hoe ziet jouw trainingsdag er uit?
  ”Dat verschilt erg vaak. Soms train ik één keer per dag en soms twee keer per dag. En dat gaat dan van kickboksen tot krachttraining en hardlopen. Heel divers eigenlijk.”
 • Let je veel op jouw voeding? Hoe ziet je eetschema eruit?
  ”Ook dat hangt er erg vanaf of ik wel of niet een wedstrijd in het vooruitzicht heb. Maar over het algemeen eet ik gewoon ”normaal”, wat de pot schaft zegmaar. Zodra ik echt voor een wedstrijd in voorbereiding ga dan heb ik een speciaal dieetplan. Ik moet namelijk voor mijn wedstrijd op een bepaald gewicht komen. ”
 • Wat is je favoriete cheatmeal?
  ”Eh..Cheesecake. Haha! Ja serieus. Zonder smaakje of iets. Gewoon echt verse lekkere cheesecake. Daar kun je mij wel voor wakker maken.”
 • Waar moet je rekening mee houden in de tijd op weg naar je wedstrijd? Qua voeding, Fysiek en Mindset.
  ”Eigenlijk draait in die periode alles om het volgen van mijn eetschema, veel trainen, veel rust en slaap qua mindset gewoon echt doorzetten. Wat ik dan vooral in deze periode vooral niet doe is suikers eten, die probeer ik zoveel mogelijk te skippen. ”
 • Je doet als kickbokser wedstrijden bij Glory. Kun je kort uitleggen wat het is?
  ”Glory is eigenlijk de hoogste divisie waar je in kunt vechten, zeg maar de Champions league van het kickboksen . Het is een Amerikaanse organisatie. Nederlandse kickboksers als Rico Verhoeven en bijvoorbeeld Badr Hari vechten ook in deze divisie. ”
 • Wat is jouw ritueel vóór de wedstrijd?
  ”Ik ga gewoon rustig opwarmen met mijn trainer en de wedstrijd doornemen. Dan kom ik eigenlijk altijd op met hetzelfde nummer, dat is Andre Hazes met uit m’n bol. Iedere keer weer!”
 • Waar denk je aan als je die ring in stapt?
  ”Het moment dat je de ring in stapt liefst aan helemaal niets. Het is dan echt alleen ik en de tegenstander. Dat is het enige waar het voor mij op dat moment om draait. Je weet wat je moet doen en je moet gewoon zorgen dat je scherp bent. ”
 • Waar ligt jouw kracht als kickbokser?
  ”Ik ben vooral fysiek en conditioneel erg sterk. Ik probeer iedere ronde veel druk te zetten en veel naar voren te vechten.”
 • Wie is jouw voorbeeld in de sport, van alle kickboksers?
  ”Andy Souwer en Ramon Dekkers zijn toch wel echt de 2 toppers voor mij. ”
 • Welk advies geef jij kickbokser pupillen mee in de sport?
  ”Dat ze altijd gewoon respect voor elkaar moeten hebben, alles met beheersing doen. Geen gekke wilde dingen. ”
 • Waarom en hoe vaak gebruik je SUPP24?
  ”Ik gebruik in principe na elke training Proteïne. Uiteraard zodat ik goed kan herstellen.
  Preworkout gebruik ik ook, maar niet in voorbereiding naar mijn wedstrijden. Ondanks dat SUPP24 dopingvrij getest is mag ik geen enkele soort preworkout gebruiken tijdens mijn trainingen of wedstrijden. Het is verboden omdat er heel veel merken zijn die wel troep gebruiken. Daarom hebben ze gewoon één lijn getrokken wat betreft Preworkout. Mijn tas wordt bij binnenkomst voor de wedstrijd zelfs gecontroleerd. Steekproeven na de wedstrijden enzo, als ik op één stofje word getest heb ik echt een probleem. Helaas dus!”
 • Wat is jouw favoriete shot?
  ”De Proteinshot, ik merk echt verschil. Ik heb veel minder spierpijn. Als ik het gelijk na mijn training gebruik wordt het super snel opgenomen en dat verschil met een gewone eiwitshake merk je gewoon. ”

Super bezig Kevin! Hopelijk kunnen we samen nog veel gevechten aan gaan!

Heb jij nou een vraag aan Kevin of wil je graag iets anders weten? Stuur dan jouw vraag door naar info@supp24.nl en wellicht komt jouw vraag binnenkort op de website te staan!

Afbeeldingsresultaat voor kevin hessling

Foto: Overwinning op Stoyan Koprivienski tijdens zijn Glory debuut.

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons