Janine, 38: “Ik wilde wat ‘hulp’ met de fijne lijntjes, maar Skin Collagen heeft zó veel meer gedaan!”

We kregen zoveel positieve reacties van Skin Collagen gebruikers dat wij deze echt even moesten delen met jou!

Ervaringen

84% van de gebruikers is zeer positief over Skin Collagen en geeft aan dat het echt verschil heeft gemaakt. Een rustigere huid, zachter, minder lijntjes, maar ook veel vitaler en energieker waren veel gehoorde uitspraken. Lees hieronder het verhaal van Janine en Wendy.

Janine, 38 jaar

“Ik heb altijd een vrij onrustige huid gehad. Nu merk ik ook dat mijn huid wat ouder en minder flexibel wordt. Ik heb eerder huidproducten geprobeerd, helaas met weinig resultaat. Toen ik van Skin Collagen hoorde, dacht ik: mooi verhaal, maar ik moet het nog zien. Ik heb de ingrediënten zoals marine collageen en  hyaluronzuur gegoogeld en ik moet zeggen dat ik het logisch vond klinken. Daarbij neem je het als een dagelijkse 60 ml shot en dat vond ik ook wel erg fijn i.p.v. poeders of pillen.”

“Ik kreeg een soort natural glow.”

“Ik hoopte vooral op wat ‘hulp’ bij de fijne lijntjes, maar Skin Collagen heeft veel meer gedaan. Al na twee weken was mijn huid zichtbaar rustiger en minder droog. Ik kreeg een soort natural glow, fantastisch. Nu mijn huid rustiger en gezonder is en de fijne lijntjes minder zichtbaar zijn, ben ik veel zelfverzekerder.

“Gedurende de kuur, merkte ik dat mijn nagels sneller gingen groeien. Na ongeveer 30 dagen merkte ik ook dat mijn haar voller werd en gezonder oogde. Dat zijn nog eens mooie bijwerkingen.  Skin Collagen zit ook in een handig 60ml flesje dus ik neem het overal mee naar toe, op reis, naar kantoor of gewoon in mijn tas.

Hey, wat is je huid mooi!

“Ik heb een huidmeting laten doen, voor en na. Ook daar blijkt de verbetering uit. Ik heb er veel reacties op gekregen, zoals ‘wat is je huid mooi’ en ‘je straalt!’. Het geeft zó’n goed gevoel, wanneer je omgeving zo reageert.”

Schoonheid komt van binnenuit!

Ons uiterlijk is van groot belang op hoe we ons voelen. Rimpels en lijntjes kunnen ons leven negatief beïnvloeden. Wanneer je je huid écht zichtbaar wilt verjongen, is het belangrijk om van binnenuit te werken. Wij zeggen ook niks voor niks; Feel Good, Look Good! Door tijdig te beginnen met Skin Collagen geef je huidveroudering geen kans.

Wat is en doet Skin Collagen?

SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct in een 60ml flesje dat boordevol marine collagen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen zit.  Je neemt het elke dag als shot, waardoor de huid en het lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen die huidveroudering tegengaan.

 • Zorgt voor een soepele en vitale huid
 • Vertraagt de veroudering van je huid
 • Geeft een boost aan je haar en nagels
 • Voel je fitter en energieker

Eigenschappen

 • Smaak: aardbei
 • 97% natuurlijke ingrediënten, SUPP24 Skin Collagen bevat bijna alleen ingrediënten die in de natuur voorkomen. De overige 3% laat die natuurlijke en voor een groot deel lichaamseigen stoffen beter werken en geven de heerlijke aardbeiensmaak.
 • 10 gram Marine Collageen, is de hoogte dosering van het beste collageen.
 • 100 mg Hyaluronzuur
 • Extra zink, selenium, magnesium
 • Vol vitamine A, B, C, D, E & K

Hoe werkt Skin Collagen?

 • Neem elke ochtend op de nuchtere maag één flesje gedurende zestig dagen voor het maximale resultaat.
 • Na zestig dagen neem je drie tot zes keer per week één flesje om het collageenniveau op peil te houden. Dit is natuurlijk afhankelijk van leeftijd, leefstijl etc.

Helemaal makkelijk; neem Skin Collagen als abonnement! Zo grijp je nooit mis. Al vanaf €56,70 per maand kan jij je huid, haar en nagels weer in topconditie krijgen.

 • Skin Collagen – Collageen shot • Abonnement

  Vanaf: 54,00 iedere 4 weken voor 24 weken
  Shop nu

Wendy, 45 jaar

“Hoewel de jaren beginnen te tellen, wil ik nog niet beginnen aan botox en fillers. Daar vind ik mezelf nog te jong voor. Ik heb een achtergrond in de cosmetica en hou nieuwe ontwikkelingen in de gaten. Toen ik hoorde van SUPP24 Skin Collagen, ben ik direct onderzoek gaan doen – met name naar marine collageen. Ik wilde het wel zien.”

“Na twee weken werden de beginnende lijntjes rond mijn neus en lippen zachter. Na dertig dagen was het effect nog beter zichtbaar. Mijn man zegt ook dat hij duidelijk verschil ziet en vrienden zeggen dat ik er goed en uitgerust uit zie. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik kan het van harte aanbevelen.

Het innemen werd al snel een automatisme

“Inmiddels heb ik mijn kuur afgerond, maar ik wil het blijven gebruiken om het verouderingsproces tegen te gaan. Het product is ook makkelijk in gebruik. Ik heb van mezelf sterke nagels, maar ik merkte al vroeg dat ze nog sneller gingen groeien. Vanaf het moment dat ik met de kuur begon voelde ik me ook energieker, waarschijnlijk dankzij de extra vitamines en mineralen in Skin Collagen.”

Bekijk hier het filmpje van Wendy waarin zij haar verhaal verteld.

84% is zeer tevreden over Skin Collagen

SUPP24 heeft een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd bij Skin Collagen gebruikers in de leeftijd 35-66 jaar.

 •  84% was zeer tevreden met het resultaat
 • 91% zou Skin Collagen aanraden
 • 80% zag na 21 dagen al het eerste resultaat

Lekker easy, kies voor een abonnement

Jij hebt wel andere dingen aan je hoofd dan elke keer maar weer op te letten of je nog genoeg flesjes in huis hebt. Dat snappen wij en daarom kan je Skin Collagen ook in een abonnementsvorm nemen. Kies voor het gold, platinum of diamond skin pakket en krijg elke 2 maanden het aantal flesjes wat jij nodig hebt. Een abonnement duurt 6 maanden. Deze periode is nodig om jouw collageen peil op maximaal niveau te krijgen en te houden waardoor de beste resultaten worden behaald.

Je kunt kiezen uit 3 soorten abonnementen:

 • Gold Skin Abonnement €56,70 per maand
 • Platinum Skin Abonnement €80,60 per maand
 • Diamond Skin Abonnement €90,- euro per maand

SUPP24 Skin Collagen is de beste keuze voor jou die ondanks je drukke levensstijl goed voor zichzelf wil zorgen.
Wil je meer informatie over hoe de abonnementen werken? Klik dan hier! 

 • Skin Collagen – Collageen shot • Abonnement

  Vanaf: 54,00 iedere 4 weken voor 24 weken
  Shop nu

Skin Collagen, je dagelijkse beauty drink voor een snel resultaat!

 • Zorgt voor een soepele en vitale huid
 • Vertraagt de veroudering van je huid
 • Bevat 10 gr marinecollageen
 • Kant & klaar geleverd voor optimaal gemak

Eigenschappen

 • Smaak: aardbei
 • 10 gram gehydrolyseerd marine Collageen, is de hoogte dosering van het beste collageen.
 • 100 mg Hyaluronzuur
 • Extra zink, selenium, magnesium
 • Vol vitamine A, B, C, D, E & K
 • Kant & Klaar dus makkelijk in gebruik
 • Elke dag 1 flesje gedurende 60 dagen voor het maximale resultaat

Skin Collagen - Collageen shot • Abonnement

KOOP NU Vanaf: 54,00 iedere 4 weken voor 24 weken