onze-img

Kracht & Herstel Light

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Kracht & Herstel Extreme

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS

Wat is het NZVT precies? Lees alles over veilige supplementen

Nicky Butter 16 april 2019

NZVT is het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Het systeem biedt fabrikanten van voedingssupplementen de mogelijkheid om hun supplementen te laten controleren. De producten worden, per batch, door een aangewezen laboratorium gecontroleerd op dopinggeduide stoffen. Op deze testen vinden steekproefsgewijs extra controles plaats door middel van een borgingssysteem.

Wanneer een product/batch ”schoon” bevonden is wordt deze in de database geplaatst en is het product officieel NZVT goedgekeurd.

Waar kun je de NZVT database vinden?

Via internet kom je makkelijk bij de NZVT database. Hier kun je checken of je product wat jij gaat of wilt gaan gebruiken is goedgekeurd. Gelijk bekijken of SUPP24 is goedgekeurd? Ga naar deze link: NZVT Database

Onderzoek naar supplementen

Scoopies waar je aan kunt overlijden? Ach, dat zal toch wel meevallen. In 2012 gebeurde het toch echt. De hoge dosering DMAA (soort van amfetamine), die in dit soort poeders kunnen voorkomen, kunnen leiden tot bijwerkingen als hartkloppingen, slapeloosheid en angstaanvallen. Hierdoor zijn er toendertijd zelfs mensen tijdens het sporten plotseling overleden. Die troep wil je niet in je lichaam!  (onderzoek)

Veilige sportsupplementen zijn erg belangrijk. Daarom zijn de supplementen van SUPP24 ook goedgekeurd door het NZVT (dopingautoriteit) en Informed sports (Global testing programme). Let dus goed op waar en welke supplementen je koopt. Keep it clean!

Recente blogartikelen

By Nicky Butter 26 april 2022

Huidveroudering door de zon – Voorkom het met deze tips!

Het is zomer en waarschijnlijk zit je de aankomende weekenden lekker met je voetjes in het zand, terwijl de zonnestralen
By Nicky Butter 13 april 2022

Vitamines in de lente: Wat voor invloed heeft het op je lichaam?

Met het aanbreken van een nieuw lente seizoen verandert niet alleen de omgeving, maar ook in ons ​​lichaam zijn er
By Nicky Butter 14 maart 2022

Tips om je collageen te boosten!

Collageen zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft. Dát weet je misschien allang. Maar weet je ook hoe collageen werkt