Viscollageen voor de huid | Alles wat je moet weten

Bestaan er wondermiddelen voor het laten verdwijnen van rimpels en lijnen? Nee.. daar geloven wij niet in. Waar we wel in geloven zijn voedingsstoffen die een bewezen werking hebben bij het zo lang mogelijk uitstellen van (huid)veroudering.

Deze stoffen zijn natuurlijk en zorgen ervoor dat het lichaam en de huid minder snel verouderen. Eén van de stoffen die op dit moment zeer populair is, is viscollageen. Maar wat is viscollageen precies en wat doet het voor je?

Collageen, wat is dat?

Collageen is het allerbelangrijkste eiwit in het lichaam. Het zit onder andere in de botten, tanden, spieren, maar bijvoorbeeld ook in je huid. Je kunt het nog het meest vergelijken met lijm; daar waar collageen door het lichaam wordt gebruikt bij de opbouw van spieren, zorgt het voor stevigheid en veerkracht in de huid.

Iedere dag opnieuw maakt ons lichaam collageen aan, hierdoor behouden we de door zoveel gewenste jeugdige en rimpelloze huid. Maar helaas; vanaf het 25e levensjaar maakt de huid steeds minder collageen aan, waarbij het ook nog eens 1% van het opgebouwde collageen per jaar verliest. Het gevolg is een huid die steeds meer tekenen van huidveroudering laat zien, maar ook een lichaam dat minder vitaal wordt. Hoe minder collageen in de botten, hoe lastiger het wordt om deze soepeltjes te blijven bewegen.

Vanaf ons 50e maakt het lichaam nog maar weinig collageen aan, waardoor diepe rimpels, lijnen en huidverslapping ontstaan.

Viscollageen

Kan het collageengehalte dat in de loop der jaren steeds minder is geworden, worden aangevuld door de inname van collageen? Meerdere studies hebben aangetoond dat dit mogelijk is, echter is de herkomst van het collageen zeer belangrijk voor de uiteindelijke resultaten. Collageen wordt gewonnen uit natuurlijke bronnen, zoals; dieren, planten en vissen.

Collageen dat het meest lijkt op het type dat door ons lichaam wordt geproduceerd, wordt het beste opgenomen. Daarom verwerken wij in de Supp24 Collagen shots viscollageen (ook wel marine collageen).

Waar wordt viscollageen van gemaakt?

Viscollageen wordt gemaakt uit de schubben van zoutwater vissen. De moleculen hebben een laag moleculair gewicht, waardoor viscollageen zeer goed (gemiddeld 1,5 keer beter) wordt geabsorbeerd door het lichaam dan andere soorten collageen.

Viscollageen voordelen
Inname van viscollageen kent veel gezondheidsvoordelen:

  • Huid: de huid ziet er zichtbaar jonger uit, waarbij rimpels en lijnen afnemen. Elasticiteit wordt verhoogd en de huid wordt sterker en gezonder. Viscollageen heeft daarnaast een positief effect op striae en cellulite en vermindert schade ontstaan door de zon.
  • Haar: viscollageen maakt het haar dikker, de haargroei wordt gestimuleerd.
  • Nagels: gespleten nagels nemen af, nagels worden versterkt en de groei wordt bevorderd.
  • Lichaam: viscollageen versterkt botten, gewrichten en kraakbeen. Door viscollageen aan je dagelijkse voeding toe te voegen, heb je minder last gewrichtsklachten.

Viscollageen shots

In onze zoektocht naar een gezond lichaam en een zo lang mogelijk stralende en jeugdige huid, zijn veel mensen bereid te kiezen voor injectables of andere niet natuurlijke oplossingen. Eigenlijk heel jammer, vooral omdat er zo een indrukwekkend, natuurlijk en mooi product als viscollageen bestaat.

Gehydrolyseerd viscollageen is het hoofdingrediënt in de SUPP24 Skin Collagen shots en zorgt samen met de andere ingrediënten voor zichtbare huidverjonging en verbetering. Bekijk eens de voor- en na foto’s, deze spreken voor zich.

Opname van deze shots

Viscollageen wordt over het algemeen beter opgenomen dan de overige soorten. Met name voor de huid, haar en nagels heeft het een positief effect. Viscollageen poeders of pillen worden in vergelijking met een collageen drankjes of shots minder goed opgenomen. De moleculen van deze shot zijn namelijk zo klein en geconcentreerd, dat het binnen 15 min wordt opgenomen in de bloedbaan.

Daarnaast is het grote voordeel aan de shot, dat je het niet meer hoeft te mengen met water en binnen één slok alles binnen hebt.

viscollageen

Skin Collagen, je dagelijkse beauty drankje

KOOP NU 3,00