Fatburning workout. Kom in de vetverbranding modus!

Met deze work-out geef je je vetverbranding een boost. Of het nu winter of zomer wordt? Een gezonde levensstijl waarbij je let op je gewicht, kan nooit kwaad 😉

Let er bij de uitvoering van de oefeningen op dat je ze niet te snel uitvoert. Vooral omdat je ze dan makkelijker achter elkaar kunt doen en minder pauzes hoeft te houden. Ook weer niet te langzaam anders kom je niet in de juiste hartslag zone. Voor deze workout heb je alleen een matje nodig en een stoel. Thuis, in de sportschool en buiten makkelijk uit te voeren!

Wat is vetverbranding nou eigenlijk?

Vetverbranding is een proces in ons lichaam waarbij even moeilijk gezegd :  Vet wordt afgebroken tot vrije vetzuren. Veel mensen willen gewicht verliezen en hierbij is het natuurlijk belangrijk om overtollig vet te verbranden. De vetzuren die worden afgebroken uit vet worden door het lichaam heen vervoerd. In verschillende weefsels kan vet worden omgezet in energie om lichaamsfuncties te kunnen uitvoeren.

Wanneer je gaat sporten hebben bijvoorbeeld de spieren meer energie nodig die uit onder andere uit vet gehaald kan worden. Het grote probleem van overgewicht is dat je teveel energie binnenkrijgt uit voornamelijk koolhydraten en vetten. Wanneer er meer energie binnenkomt dan er verbruikt wordt, zullen beide voedingsstoffen in het lichaam worden opgeslagen als vet. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier voor meer informatie!

Workout voor een betere vetverbranding

20      Push ups (eventueel op je knieën)
30        Jumping jacks
15      Jump Squats
20        Jumping jacks
15      Chair dips
30        Jumping jacks
15      Ab crunches
30        Jumping Jacks
15      Lunges
30        Jumping Jacks
15      Mountain climbers (50/50)
25      Jumping Jacks
10      Lunges (50/50)

Doe deze workout 2 a 3 x per week. Mocht het gaan vervelen kun je altijd de oefeningen een beetje door elkaar husselen.

Good luck!

Een extraatje nodig?

Je kunt altijd vóór de workout een pre-workout gebruiken. Het geeft je een boost tijdens het trainen en heeft vele voordelen. Benieuwd naar dit supplement? We gaan even wat dieper in op de ingrediënten van SUPP24 Pre workout Women.

Effectieve ingrediënten :

Cafeïne: Cafeïne verhoogt de mentale alertheid en het energie level. Daarbij stimuleert cafeïne de afgifte van het bijnierhormoon adrenaline dat de hartlongfunctie en het brandstofverbruik opvoert. Zodoende ben je in staat om intensiever en langer te kunnen trainen. Cafeïne zorgt er daarbij ook voor dat in combinatie met adrenaline, vetcellen hun inhoud afgeven aan de bloedbaan. 200mg cafeïne staat ongeveer gelijk aan 4 espresso’s.

Carnitine (x): Carnitine is een aminozuur dat het lichaam produceert op basis van voedingsstoffen die we binnenkrijgen via dierlijke producten als vlees, vis en zuivel. Om voedingsstoffen om te zetten in energie hebben onze cellen carnitine nodig. Hoe hoger de aanwezigheid carnitine des te beter het is voor de stofwisseling. Het bijkomende voordeel van carnitine is dat deze met name vetzuren kan omzetten in energie en deze vervolgens vervoert naar de spieren. Carnitine kan dus de vetverbranding bevorderen en heeft daarbij een gunstige werking op het cholesterolgehalte.

Groene thee: Kan een positieve werking hebben op het verbranden van vet tijdens een activiteit in combinatie met cafeïne. Daarnaast versnellen de ingredieenten in groene thee de stofwisseling.

SUPP24 Pre Workout. De enige Pre Workout die jou helpt om langer te kunnen trainen, beter vet te verbranden maar dan wel veilig en verantwoord. Geen poeders of shakebekers maar gewoon 1 handig 60ml flesje die je overal mee naar toe neemt.

Pre Workout shot Women

KOOP NU 2,25