onze-img

Fatburner

  • Bevordert de energiestofwisseling
  • Activeert de natuurlijke energie
  • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine
onze-img

Kracht & Herstel Extreme

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Kracht & Herstel Light

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS

Fatburning workout. Kom in de vetverbranding modus!

Nicky Butter 02 september 2020
Fatburning workout. Kom in de vetverbranding modus!

Met deze workout geef je je vetverbranding een boost. Zomer of winter: een gezonde levensstijl en letten op je gewicht, kan nooit kwaad

Let er bij de uitvoering van de oefeningen op dat je niet te snel gaat. Neem af en toe pauze. Doe ze ook weer niet te langzaam anders kom je niet in de juiste hartslagzone. Voor deze workout heb je alleen een matje nodig en een stoel. Thuis, in de sportschool en of buiten in tuin of het park: ze zijn overal makkelijk uit te voeren!

Wat is vetverbranding nou eigenlijk?

Vetverbranding is een proces in ons lichaam waarbij wordt omgezet naar energie. Wanneer je lichaam meer energie verbruikt dan wordt ingenomen spreek je van een negatieve energiebalans en doet je lichaam een beroep op de voorraad: je gaat vet verbranden. Wanneer je gaat sporten heb je meer energie nodig. Het grote gevaar is natuurlijk dat je ook meer gaat eten. Wil je meer lezen over vetverbranding? Klik dan hier!

Workout voor een betere vetverbranding

20  Push ups (eventueel op je knieën)
30  Jumping jacks
15   Jump Squats
20  Jumping jacks
15   Chair dips
30   Jumping jacks
15   Ab crunches
30  Jumping Jacks
15   Lunges
30  Jumping Jacks
15   Mountain climbers (50/50)
25   Jumping Jacks
10   Lunges (50/50)

Doe deze workout 2 a 3 x per week. Mocht het gaan vervelen kun je altijd de oefeningen een beetje door elkaar husselen. Good luck!

Een extraatje nodig?

Je kunt altijd vóór de workout een pre-workout gebruiken. Het geeft je een boost tijdens het trainen en heeft veel andere voordelen. Benieuwd naar dit supplement? We gaan wat dieper in op de ingrediënten van SUPP24 Pre workout Women.

Effectieve ingrediënten:

Cafeïne: Cafeïne is een stof die van nature voorkomt in koffie en thee. Het heeft effect op de concentratie.

Carnitine: Carnitine is een aminozuur en komt in alle weefsels van het lichaam voor. Het speelt een belangrijke rol in de energiestofwisseling van het lichaam.

Groene thee: Groene thee is een van de oudste dranken ter wereld, met een geschiedenis die al zo’n 5000 jaar teruggaat. Met name in China en Japan wordt veel groene thee gedronken en men denkt dat dit bijdraagt aan een gezond en lang leven. Bron: Orthokennis

SUPP24 Pre Workout. De enige Pre Workout die jou helpt om langer te kunnen trainen, beter vet te verbranden maar dan wel veilig en verantwoord. Geen poeders of shakebekers maar gewoon een handig 60ml flesje die je overal mee naar toe neemt.

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 17 oktober 2022

Haaruitval: 3 redenen waarom je dit hebt en hoe je dit verhelpt

Haaruitval is ontzettend vervelend, maar ook normaal. Volgens de American Academy of Dermatology (AAD) verlies je gemiddeld tussen de 50
Door Nicky Butter 18 juli 2022

Eiwitten voor vrouwen: eet ik voldoende eiwitten?

Als volwassene heb je per dag ongeveer 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig. Ben je zwanger of geef je
Door Nicky Butter 06 juli 2022

Huidveroudering door de zon – Voorkom het met deze tips!

Het is zomer en waarschijnlijk zit je de aankomende weekenden lekker met je voetjes in het zand, terwijl de zonnestralen