onze-img

Protein 20gr

 • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
 • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
 • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Skin Collagen

 • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
 • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
 • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
 • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid
onze-img

Pre Workout Extreme

 • Extra sterke Pre Workout shot formule
 • 200mg Cafeïne, 2gr Beta-Alanine & 2gr Arginine
 • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
 • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

6 manieren: 100 calorieën verbranden in 30 minuten

Nicky Butter 21 augustus 2017
6 manieren: 100 calorieën verbranden in 30 minuten

100 calorieën verbranden in 30 minuten. Het kan! Je kent het wel. Van die dagen dat het gewoon even niet lukt om naar de gym te gaan en je niet genoeg calorieën verbrand.

Het goede nieuws is dat je gemakkelijk oefeningen kan doen die ook nog eens heel functioneel zijn en waarvoor je helemaal niet naar de sportschool hoeft te gaan. Een beetje zweet is altijd beter dan niks! Wij hebben 6 manieren voor je samengesteld waarin je 100 calorieën verbrand in 30 minuten of minder…

1. Get in to the Yogaflow

Ok, misschien heb je geen tijd om je wekelijkse yoga lesje optijd te halen? No problem. Kom thuis gewoon lekker in de flow door je matje in de woonkamer te planten, wat rustige muziek op te zetten en misschien het licht wat te dimmen. Kies bijvoorbeeld voor de Vinyasa Flow, welke ongeveer 100 calorieën in 10 minuten kan verbranden. Begin bij je bovenlichaam en eindig met je onderlichaam voor een full-body burn.

2. Het huis houden

Als je het gevoel hebt dat je huishoud lijstje je workouts in de gym in de weg staat, dan hebben wij goed nieuws voor je! Tijdens het boenen, stofzuigen, onkruid weghalen etc. kun je namelijk nog steeds 100 calorieën in wel 30 minuten verbranden.

3. Een 1 kilometer run

Staan je aardappels nog te koken op het fornuis? Of moet je misschien de hond uitlaten? Trek je running shoes aan en 1 kilometer hardlopen is alles wat je moet doen om al 100 calorieën te verbranden.

4. Game night

Afspreken met je vrienden en sporten tegelijk? Een potje poolen, darten of kegels omgooien op de bowlingbaan, elke activiteit prikkelt spieren in je lichaam. Neem als voorbeeld bowlen, je draagt de bowling bal in je arm en spant daarmee je schouder en rug aan terwijl je ook je quads en buikspieren aanspant als je een goede houding aanneemt. Ideaal toch!

Hoe beter de houding, het tempo en de juiste aanspanning van de spieren er is des te beter je verbranding.

5. De wekelijkse boodschappen doen

Haal jij elke dag je boodschappen? Als je wekelijks boodschappen doet dan verbrand je veel meer calorieën!

Vaak als je voor één of een paar producten gaat til je minder, loop je minder en verbrand je dus ook minder calorieën.
Als je wekelijks boodschappen doet maak je een groot rondje door de supermarkt, leg je de producten in je winkelkar (de echte bikkels dragen mandjes), leg je de producten in de band, stop je de producten in je grote shopper en is het tijd om de tassen naar de auto of fiets te brengen.

Dat is al een hele workout op zich + je kunt het zo zwaar of zo moeilijk mogelijk maken als je wilt!

6. The good old home workout

Thuis sporten? Dat gaat makkelijker dan je denkt.

Gebruik bijvoorbeeld je bank/stoel om op te dippen. Ook kun je bij bijvoorbeeld een action of Decathlon goedkoop je home gym aanschaffen.

Denk hierbij aan :
– Een yogamatje
– Dumbbels
– Springtouw
– Kettlebells
– Foamroller

Hier kun je al super veel effectieve oefeningen mee doen! Succes!

Voeding

Om je voeding op drukke dagen zo goed mogelijk op peil te houden kun je bijvoorbeeld gaan mealpreppen. Zo weet je zeker dat je niet de mist in gaat als je een keertje de gym mist.
Aan genoeg eiwitten komen? Dan kun je altijd de shots van SUPP24 nog gebruiken! Ga naar de volgende link:  Eiwitten aanvullen!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons