Shorttrack en SUPP24 atleet Daphne Merlevede, even voorstellen..

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Daphné Merlevede uit Brugge, 24 jaar en shorttrack atleet.

De meeste atleten starten vanaf kleins af aan al met het trainen om op latere leeftijd een topsporter te zijn/worden. Dat terwijl ik pas op mijn 18e begonnen ben met shorttrack. Ik ben er dus enorm laat ermee begonnen en heb daarmee een kleine achterstand. Maar daarom ben ik niet minder ambitieus.

Ik heb onlangs mijn eigen fitness studio verkocht om mij volledig toe te leggen als schaatsster en er volledig voor te gaan. Hopelijk sta ik dan ook binnen 4 jaar op de Olympische Spelen met een eigen team.

Over mijn sport

Shorttrack is korte baan schaatsen waarbij wij niet racen tegen de klok maar tegen elkaar en is enorm spectaculair gezien de vele valpartijen.

Schaatsen op zich is al een zware krachttraining welke ik uitoefen in de winterperiode. Gedurende de zomerperiode train ik op de fiets, doe ik aan (hard)lopen en train ik mijn benen met eigen lichaamsgewicht. Best wel zwaar dus…

Waarom SUPP24?

Shorttrack en de daarbij behorende trainingen zijn best wel zwaar, daarom is het ook zo belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Genoeg energie hebben om een training vol te houden en uiteindelijk goed te kunnen volbrengen is van belang. Zo kan ik zo veel mogelijk progressie boeken.

Creatine met water krijg ik enorm moeilijk binnen en ook gewone shakes liggen mij moeilijk omdat ik niet graag ‘brokjes’ in mijn mond heb. Ik had of kende geen producten waar ik helemaal tevreden mee was en vertrouwen in had. Tot ik SUPP24 tegenkwam, de kleine shots van SUPP24 zijn makkelijk mee te nemen en bevatten alle ingrediënten die ik nodig heb om optimaal te kunnen trainen.

De supplementen van SUPP24 zijn trouwens ook doping vrij wat enorm belangrijk is. In de topsport mogen we namelijk niet zomaar alles klakkeloos aannemen als het supplementen betreft. Je bent namelijk nog altijd zelf verantwoordelijk voor wat je binnen krijgt, het is dus van belang dat je 100% zeker bent dat de supplementen ‘clean’ zijn. SUPP24 laat al hun supplementen testen en goedkeuren door NZVT & Informed Sports waardoor ik mij daar als druk topsporter geen zorgen meer over hoef te maken.

Daarom ben ik heel dankbaar dat SUPP24 mij ondersteunt om met veilige supplementen beter te worden en hopelijk straks op de olympische spelen te staan.

Met sportieve groetjes,

Daphné Merlevede

Kracht & Herstel Women

KOOP NU 49,90