Even voorstellen, SUPP24 atleet Thomas Verhoeven

Even voorstellen

Mijn naam is Thomas Verhoeven, ik ben 21 jaar. Mijn sport en passie is wedstrijd zwemmen en dit beoefen ik al van jongs af aan. Net zoals vele andere kinderen begon het allemaal bij; Zwemles. Ik heb er enorm lang over gedaan om alle drie mijn zwemdiploma’s te halen, toch ben ik daarna mijn oudere zus achterna gegaan door ook te gaan wedstrijdzwemmen.

Naast het zwemmen studeer ik commerciële economie aan de Johan Cruyff Academy in Tilburg. Op deze school kan ik mij echt volledig richten op mijn sport.

Mijn sport: Wedstrijd zwemmen

Zoals je nu misschien wel door hebt,  beoefen ik de sport wedstrijd zwemmen. In het zwemmen heb je veel verschillende afstanden en slagen, ook heb je verschillende type wedstrijden. Zo heb je korte baan (25 meter) en lange baan (50 meter) zwemmen wat gewoon in een zwembad plaats vindt en daarnaast is ook nog open water zwemmen, dit is buiten en zijn vaak lange afstanden. Mijn specialiteiten liggen op de korte afstanden en op de lange baan wedstrijden. Mijn beste afstanden zijn de 50m vlinder en 50m vrij.

Ik train 10 keer per week, waarvan 4 krachttrainingen in het krachthonk, 2 krachttrainingen in het water en 4 zwemtrainingen.

Waarom SUPP24?

Ik maak veel gebruik van de proteïne shots, ik drink deze altijd na de training om te herstellen.  Doordat mijn eiwitshots kant en klaar zijn ben ik vaak de eerste die lekker kan douchen, haha! De rest loopt dan nog altijd zijn shake klaar te maken.

Voor de krachttrainingen gebruik ik vaak de preworkout shot, dit geeft mij een extra boost en meer kracht. Ook drink ik deze graag op wedstrijden, dan ben ik extra scherp.

In de zware trainingsperiodes gebruik ik de BCAA shots, dit voorkomt dat ik mijn spieren afbreek tijdens de zware en lange trainingen.

Ik ben dan ook erg dankbaar dat SUPP24 mij ondersteunt om mijn doelen te behalen!

Groetjes  van Thomas

Pre Workout Men

KOOP NU 2,25