onze-img

Protein 20gr

  • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
  • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
  • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Pre Workout Extreme

  • Extra sterke Pre Workout shot formule
  • 200mg Cafeïne, 2gr Beta-Alanine & 2gr Arginine
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
  • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

SUPP24 Atleet Caspar Hattink – Even voorstellen..

Nicky Butter 13 november 2017
SUPP24 Atleet Caspar Hattink – Even voorstellen..

Nice to meet! Ik ben Caspar Hattink, discuswerper en ik ben nieuw in het atleten team bij SUPP24, vandaar “even voorstellen”.

Vanaf mijn peuterjaren ben ik al bezig met sport en vooral met sporten waar mijn fysiek goed van pas komt. Ik was al groot bij mijn geboorte en nu nog steeds! Daar maak ik gebruik van in mijn sport, als discuswerper. Ik werk 20 uur per week als Fysiotherapeut bij Medisch Centrum IBIS in Amstelveen en ik sport 18 uur per week, onder meer op Papendal in Arnhem om de Olympische Spelen van 2020 te bereiken.

Wat doe ik?

Ik ben een discuswerper, dit hoor je inderdaad niet vaak, maar wel een erg mooie en diverse sport. Diverse sport?

Het lijkt voor toeschouwers op een discus zo ver mogelijk het veld in werpen, dat is zeker ook de bedoeling. Klinkt eentonig, maar dat is het niet. Je werpt deze discus niet zomaar heel ver het veld in. Hiervoor moet je heel erg snel, sterk, gebalanceerd, groot, zwaar, lenig en motorisch vaardig zijn. Het mooie aan de sport vind ik dat het niet alleen om brute kracht gaat, maar je ook nog wat met die kracht moet kunnen.

Hiervoor doe ik dus heel veel verschillende trainingen in de week, waar ik jullie d.m.v. mijn blogs en social media van op de hoogte houd. Ik moet bijvoorbeeld veel krachttraining doen, maar ook flexibiliteit, coördinatie, snelheid, springen, sprinten en natuurlijk het werpen zelf!

Waarom SUPP24 voor mij?

In mijn sport is krachttraining een erg belangrijk onderdeel, hierbij kan goede voeding niet ontbreken. Supp24 laat de producten testen, zodat ze zeker weten dat er geen doping in zit. Dit is voor mij zeer belangrijk zodat ik straks niet naast het potje pies bij de dopingcontrole.

De producten zijn klein en handig verpakt en zijn ook heel makkelijk te gebruiken. Dit komt goed uit, want alle voedingssupplementen voorbereiden en dat elke dag weer opnieuw te doen, is een tijdrovend werkje. Super makkelijk om even snel je SUPP’s te kunnen pakken en daar verder niet over hoeft na te denken. Daarnaast is Supp24, naar mijn weten, het enige supplementen bedrijf wat een pre-workout verkoopt die getest is.

Ook wel eens fijn als je als topsporter op de wat mindere dagen toch even een oppeppertje kan gebruiken om dat ijzer te verplaatsen. De producten zijn van hoge kwaliteit, wat iedereen verwacht maar niet bij elke supplementen leverancier het geval is.

En nu dan?

Ik heb nog 2,5 jaar de tijd om mij te plaatsen voor de olympische spelen. Ik laat jullie de verschillende aspecten zien van mijn training, leefstijl en aanloop naar Tokyo 2020. Hierbij zal ik dus bloggen over verschillende onderwerpen, zoals; voeding, supplementen, krachttraining, blessures en preventie (handig zo’n Fysio aan het bloggen), motivatie, tegenslagen, sportpsychologie en nog veel meer. Niet alleen interessant voor de topsporter, maar ook voor de recreatieve sporter met ieder zijn eigen doelstellingen!

Tot later,

Caspar Hattink

SUPP24 Atleet – Discuswerper

Fysiotherapeut

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons