SUPP24 Atleet Bram Zeegers op naar Beijing 2022

Mijn naam is Bram Zeegers, geboren op 25 juni 1998. Ik ben een ambitieuze skeleton atleet, die in februari 2016 voor Nederland heeft mogen uitkomen op de  Jeugd Olympische Winterspelen (YOG) in Lillehammer. Momenteel ben ik op weg naar de Olympische Winterspelen in Beijing 2022

Wat doe ik en wat heb ik tot nu toe bereikt?

Ik beoefen de sport skeleton. Skeleton is een vorm van sleeën waarbij de sporter op de buik liggend met het hoofd vooruit op de slee naar beneden glijdt. De sport wordt beoefend op een bobsleebaan. Ik beoefen de sport op internationaal top niveau.

Hieronder is een klein overzicht van mijn successen.

Seizoen 2015 – 2016

  • NK senioren, Winterberg, 2e plaats
  • Youth Olympic Games (tot 18 jr.), Lillehammer, 18e plaats

Seizoen 2016 – 2017

  • Senioren WK summer push, Mamaia (RO), 4e plaats
  • Junioren WK, Sigulda (LV), 20e plaats
  • Sporttalent van het jaar 2016 Gemeente Venray

Seizoen 2017 – 2018

  • Junioren WK, St. Moritz (CH), 23e plaats

Waarom SUPP24 en mijn ervaring met SUPP24.

Krachttraining is een onderdeel van mijn sport en gedurende de zomerperiode train ik alleen maar op de start. Krachttraining en sprinttraining zijn hiervan een essentieel onderdeel. Hierbij is het belangrijk om de juiste stoffen binnen te krijgen en genoeg energie te hebben om een training goed uit te voeren en progressie te boeken.  Voorheen zat ik altijd te puzzelen wat wel en niet goed was en wat goed op de maag lag en wat niet, en had nog geen supplementen gevonden waar ik helemaal tevreden mee was en vertrouwen in had. De kleine shots van SUPP24 zijn makkelijk mee te nemen en er zitten voldoende stoffen in die ik nodig heb om optimaal te kunnen trainen. Ook hebben de supplementen van SUPP24 geen verdere bijwerkingen of negatieve effecten op mijn lichaam.

De SUPP24 shots zijn klein, handig en stevig verpakt en makkelijk te gebruiken. Geen gepruts meer met poeder en ander spul en geen zorgen meer dat  je bidon/mixbeker open gaat of lekt.

In de topsport en ook zeker in mijn sport hebben we vaak te maken met doping controle. SUPP24 laat al haar supplementen testen en goedkeuren door NZVT & Informed Sports zodat het buiten de dopingmiddelen valt. Ik zeg NEE tegen doping in de sport en ben blij dat ik me bij SUPP24 daarover geen zorgen hoef te maken.

Ik ga nu het 4e jarige Olympische traject in richting de Olympische winterspelen in Beijing 2022. Door hard en veel te trainen vergroot ik mijn kansen om mijzelf te kwalificeren. SUPP24 kan mij heel goed ondersteunen zodat ik optimaal kan trainen en presteren.

Waar ga ik nu voor trainen?

Plannen voor seizoen 2018 – 2019

Top 20 JWK

Europa Cup traject

Plannen voor seizoen 2019 – 2020

Top 15 JWK

Kwalificatie WK

Intercontinental Cup traject

Plannen voor seizoen 2020 – 2021
Intercontinental Cup traject

Top 12 JWK

Plannen voor seizoen 2021 – 2022
Olympische kwalificatie
World Cup traject
Top 10 JWK