0

Diëtist Annemijn van Andel voor SUPP24

Ik ben Annemijn van Andel en ik werk als zelfstandig (sport)diëtist bij Personal Body Center. Ik vind het erg leuk om samen met mijn cliënten aan een gezonder eetpatroon te werken, van niet-sporter tot topsporter. Naast dat ik mensen individueel begeleid, geef ik ook voorlichtingen over (sport)voeding.

SUPP24 heeft mij ingeschakeld om jullie te voorzien van praktische informatie over voeding, wat jullie zal helpen bij het volgen van het Summerbody Programma. Via de blogs wil ik jullie ondersteunen bij het maken van de beste keuzes op het gebied van voeding, om zo jullie persoonlijke doelen te behalen.

Naast mijn werk studeer ik psychologie, ik probeer dan ook concepten die ik leer toe te passen binnen mijn praktijk. Ik zal jullie af en toe ook tips geven om het voor jezelf wat makkelijker te maken.

Voeding is belangrijk bij het sporten

Veel mensen weten wel dat voeding belangrijk is bij sporten, maar waarom is dat zo? Met behulp van gezonde, verantwoorde voeding, die goed rondom de sportmomenten wordt getimed, is het mogelijk om veel meer uit je trainingen te halen. Het verbetert onder andere je prestatie, bevordert herstel en onderhoudt de kwaliteit van je beweging. Hierdoor kun je het beste uit jezelf en je trainingen halen en ben je aan het einde van de 10 weken helemaal klaar voor de zomer!

Mijn blogs zullen opgebouwd worden, beginnend bij de basis en dan steeds specifieker. Ik hoop dat jullie veel kunnen met mijn tips en wens jullie veel succes met het behalen van jullie Summerbody!

Wil je met mijn in contact komen om te werken aan je voeding? Stuur me dan gerust een berichtje!

Annemijn (Sport Diëtist)  |  06-23253263 | annemijnvanandel@personalbodycenter.nl