Skin Collagen, Jouw Dagelijkse Beauty Shot​

Skin Collagen

 • Glanzende huid, haren en nagels in 60 dagen
 • Jouw beauty supplement in één shot
 • Boost voor je immuunsysteem
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
Skin Collagen sfeerfoto chanel magazine
Skin Collageen SUPP24

Skin Collagen, een handig kant en klaar 60ml shot boordevol marine collageen, hyaluronzuur, vitamine A,B,C,D,E,K en mineralen zoals zink, magnesium en selenium. Neem dagelijks  één shot om het lichaam iedere dag opnieuw te voorzien van essentiële stoffen.

Verjong de huid van binnenuit met Skin Collagen

Echte schoonheid komt van binnen en dat is een feit. De conditie van onze huid, haren en nagels is een weerspiegeling van onze gezondheid. We besteden heel veel tijd aan ons uiterlijk met diverse producten en behandelingen, maar als we echt resultaat willen behalen dan moeten we ons ook richten op de binnenkant. Wij zeggen ook niks voor niks; Feel Good, Look Good!

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit en komt voor in huid, haar, nagels, pezen en gewrichten. Collageen geeft elasticiteit aan de huid, draagt bij aan sterke nagels, gezond haar en versterkt bloedvaten. Marine collageen is vrijwel identiek aan het menselijke collageen en door het te hydroliseren (kleiner maken) wordt het daarom sneller en beter opgenomen dan andere soorten collageen.

De veroudering van de huid wordt mede veroorzaakt doordat de vochtbalans in de huid is verstoord. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de hydratatie optimaliseert, rimpelvorming tegengaat en een gezondere uitstraling geeft .

Magnesium helpt bij de aanmaak van collageen en is van groot belang voor spieren en een gezond zenuwstelsel.

Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.. Daarbij heeft zink ook een positieve werking op haar en nagels.

Oxidatieve stress, oftewel een teveel aan vrije radicalen, kunnen onder andere ontstaan door: roken, alcohol, te lang in de zon etc. Selenium beschermt de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress. Daarnaast heeft selenium ook een positieve invloed op je haar.

Deze vitamines zitten in Skin Collageen voor meerdere redenen. Zo leveren ze een bijdrage aan een gezonde huid, voller haar, sterke nagels, botten, pezen en spieren. Daarnaast ondersteunen ze de energiehuishouding, en hormonale activiteiten

Bioperine verbetert de werking van Skin Collagen doordat het de opname van vitaminen en mineralen sterk bevordert.

Skin Collagen sfeerfoto spiegel

Gemak

Geen gedoe met poeders of pillen. Skin Collagen zit in 1 handig kant en klaar flesje. Even schudden, dopje eraf en maar 1 slokje. Op vakantie of veel onderweg? Neem ze gerust mee in je tas. De flesjes zijn lekvrij

Beste formule op de markt

Skin Collagen heeft als enige op de markt 10 gram marine collageen. Je hebt per dag namelijk minimaal 10-15 gram nodig. Dat is een dubbele dosis van hetgeen wat andere productsamenstellingen je bieden (vaak rond: 2,5-5 gram). Daarnaast bevat Skin Collagen heel veel vitaminen en mineralen. De multi vitaminen potten kunnen dus de deur uit.

84% tevreden klanten

Wij staan 100% achter de kwaliteit van Skin Collagen. Inmiddels zijn er al honderden gebruikers en is iedereen zeer tevreden.

Sylvana van The Peeling Company en Maaike van Furrow.nl vertellen alles over de werking van collageen en waarom het zo belangrijk is. Klik op play.​

Skin Collagen Onderzoek – 60 vrouwen in de leeftijd van 25-65 jaar

Onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met deskundigen en professionele huidanalyseapparatuur (Observ 520)
Dit onderzoek is uitgevoerd met 60 vrouwen in de leeftijd van 25-65 jaar. Datum: Juli t/m Oktober 2018.

Zeer tevreden met het resultaat 84%
Zou Skin Collagen aanraden 91%
Merkt na 21 dagen al resultaat 84%
Kraaienpootjes voor/na Skin Collagen SUPP24

Minder lijntjes rondom ogen

Janine, 38 jaar
“Voorheen was mijn huid onrustig en droog. Na 30 dagen is alles veel rustiger en de fijne lijntjes minder zichtbaar. Ik ben erg blij met het resultaat”

Spataderen resultaat Skin Collagen SUPP24

Dikkere huid, minder spataderen

Hellen, 47 jaar
“Zoals je duidelijk zit waren de spataderen behoorlijk zichtbaar voor mijn collageenkuur, het is in samenwerking met Team SUPP24 Beauty zo mooi geworden na 80 dagen.”

Priscilla Analyse Skin Collagen

Voller en zachter haar

Priscilla, 36 jaar
“Ik had altijd last van dun en futloos haar. Ik gebruik nu 34 dagen Skin Collagen en merk een duidelijk verschil. Mijn haar voelt voller aan en voelt ook veel beter aan.”

Bye, bye couperose!

Anja, 44 jaar
“Ik had altijd erg last van een rode en onrustige huid, ook wel couperose genoemd. Nu 4 weken later is dit echt een stuk minder geworden. Ik ben super blij met SUPP24

Minder talgproductie, schonere huid

Ilse, 38 jaar
“Mijn talgproductie was altijd extreem. Niks hielp totdat ik Skin Collagen ontdekte Dit gebruik ik nu sinds een week of 4 en resultaat is super”

Marloes Analyse Skin Collagen

Mijn wimpers werden echt langer!

Marloes, 39 jaar
“Wimpers had ik bijna niet maar sinds ik Skin Collagen gebruik zie ik en mijn omgeving dat ze super mooi groeien. Erg blij mee”

Kies hier jouw pakket en start morgen!

Jij hebt wel andere dingen aan je hoofd dan elke keer maar weer op te letten of je nog genoeg flesjes in huis hebt. Dat snappen wij en daarom kan je naast het bestellen van een losse Skin Collagen kuur nu ook een abonnement aangaan.

Hoe werkt het Platinum SKIN abonnement?

Een abonnement duurt 6 maanden. Deze periode is nodig om jouw collageen peil op maximaal niveau te krijgen en te houden waardoor de beste resultaten worden behaald. Het ziet er als volgt uit.

 • Maand 1: Je ontvangt 60 flesjes. Zo ben je voorzien voor 2 maanden. Neem 2 maanden lang elke dag 1 flesje. Je vult het collageenniveau hiermee aan
 • Maand 3: Je ontvangt 48 flesjes. Je houdt het collageenniveau op hoog peil en bent voorzien voor 2 maanden. Neem elke week 6 flesjes.
 • Maand 5:  Je ontvangt 48 flesjes. Je houdt het collageenniveau op hoog peil en bent voorzien tot het einde van jouw abonnement. Neem elke week 6 flesjes

Een Skin Collagen abonnement loopt 6 maanden. Deze periode is minimaal nodig om jouw collageen peil op hoog niveau te krijgen en te houden. Hiermee behaal je de beste resultaten. Stop je na deze 6 maanden? Dan breekt het collageen weer langzaam af. Na afloop van het abonnement kun je het beste weer starten met een nieuw abonnement naar keuze. Je kunt gebruik maken van deze 3 abonnementsvormen: Gold SKIN, Platinum SKIN & Diamond SKIN.

 • Skin Collagen – Collageen shot • Abonnement

  Vanaf: 56,70 iedere 4 weken voor 24 weken
  Shop nu