Skin Collagen, Jouw Dagelijkse Beauty Shot​

 • Zorgt voor een soepele en vitale huid
 • Vertraagt de veroudering van de huid
 • Geeft een boost aan haar en nagels
 • Ondersteunt bij huidproblemen
Skin Collagen SUPP24

Skin Collagen, een handig kant en klaar 60ml shot boordevol marine collageen, hyaluronzuur, vitamine A,B,C,D,E,K en mineralen zoals zink, magnesium en selenium. Neem dagelijks  één shot om het lichaam iedere dag opnieuw te voorzien van essentiële stoffen.

Verjong de huid van binnenuit met Skin Collagen

Echte schoonheid komt van binnen en dat is een feit. De conditie van onze huid, haren en nagels is een weerspiegeling van onze gezondheid. We besteden heel veel tijd aan ons uiterlijk met diverse producten en behandelingen, maar als we echt resultaat willen behalen dan moeten we ons ook richten op de binnenkant. Wij zeggen ook niks voor niks; Feel Good, Look Good!

Skin Collagen, alles wat jij elke dag nodig hebt!

Gemak

Geen gedoe met poeders of pillen. Skin Collagen zit in 1 handig kant en klaar flesje. Even schudden, dopje eraf en maar 1 slokje. Op vakantie of veel onderweg? Neem ze gerust mee in je tas. De flesjes zijn lekvrij

Beste formule op de markt

Skin Collagen heeft als enige op de markt 10 gram marine collageen. Dat is een dubbel dosis van hetgeen wat andere merken bieden. Daarnaast bevat Skin Collagen heel veel vitaminen en mineralen. De multi vitaminen potten kunnen dus de deur uit.

84% tevreden klanten

Wij staan 100% achter de kwaliteit van Skin Collagen. Inmiddels zijn er al honderden gebruikers en is iedereen zeer tevreden. Ben je op wat voor manier niet tevreden, laat het ons weten en wij bieden een oplossing

Ingredienten per 60ml flesje

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit en komt voor in huid, haar, nagels, pezen en gewrichten. Collageen geeft elasticiteit aan de huid, draagt bij aan sterke nagels, gezond haar en versterkt bloedvaten. Marine collageen is vrijwel identiek aan het menselijke collageen en door het te hydroliseren (kleiner maken) wordt het daarom sneller en beter opgenomen dan andere soorten collageen.

De veroudering van de huid wordt mede veroorzaakt doordat de vochtbalans in de huid is verstoord. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de hydratatie optimaliseert, rimpelvorming tegengaat en een gezondere uitstraling geeft .

Magnesium helpt bij de aanmaak van collageen en is van groot belang voor spieren en een gezond zenuwstelsel.

Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.. Daarbij heeft zink ook een positieve werking op haar en nagels.

Oxidatieve stress, oftewel een teveel aan vrije radicalen, kunnen onder andere ontstaan door: roken, alcohol, te lang in de zon etc. Selenium beschermt de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress. Daarnaast heeft selenium ook een positieve invloed op je haar.

Deze vitamines zitten in Skin Collageen voor meerdere redenen. Zo leveren ze een bijdrage aan een gezonde huid, voller haar, sterke nagels, botten, pezen en spieren. Daarnaast ondersteunen ze de energiehuishouding, en hormonale activiteiten

Bioperine verbetert de werking van Skin Collagen doordat het de opname van vitaminen en mineralen sterk bevordert.

Sylvana van The Peeling Company en Maaike van Furrow.nl vertellen alles over de werking van collageen en waarom het zo belangrijk is. Klik op play.​

Video afspelen

Wat zeggen anderen?

Zeer tevreden met het resultaat
84%
Zou Skin Collagen aanraden
91%
Merkt na 21 dagen al resultaat
84%
Janine Analyse Skin Collagen

Minder lijntjes

Janine, 38 jaar
"Voorheen was mijn huid onrustig en droog. Na 30 dagen is alles veel rustiger en de fijne lijntjes minder zichtbaar. Ik ben erg blij met het resultaat"

Voller haar

Priscilla, 36 jaar
"Ik had altijd last van dun en futloos haar. Ik gebruik nu 34 dagen Skin Collagen en merk een duidelijk verschil. Mijn haar voelt voller aan en voelt ook veel beter aan."

Minder talgproductie

Ilse, 38 jaar
"Mijn talgproductie was altijd extreem. Niks hielp totdat ik Skin Collagen ontdekte Dit gebruik ik nu sinds een week of 4 en resultaat is super"

Zachtere huid

Marja, 58 jaar
"Ik had altijd last van een droge huid en daarbij zag je aardig wat lijntjes. Ik gebruik nu 58 dagen Skin Collagen en ik merk enorm positief verschil."

Rustigere huid

Anja, 44 jaar
"Ik had altijd erg last van een rode en onrustige huid, ook wel couperose genoemd. Nu 4 weken later is dit echt een stuk minder geworden. Ik ben super blij met SUPP24

Marloes Analyse Skin Collagen

Wimpers groeien

Marloes, 39 jaar
"Wimpers had ik bijna niet maar sinds ik Skin Collagen gebruik zie ik en mijn omgeving dat ze super mooi groeien. Erg blij mee"

Kies hier jouw pakket en start morgen!

Jij hebt wel andere dingen aan je hoofd dan elke keer maar weer op te letten of je nog genoeg flesjes in huis hebt. Dat snappen wij en daarom kan je naast een reguliere kuur Skin Collagen ook een abonnementsvorm nemen.


Hoe het werkt het abonnement?

Een abonnement duurt 6 maanden. Deze periode is nodig om jouw collageen peil op maximaal niveau te krijgen en te houden waardoor de beste resultaten worden behaald. Het ziet er als volgt uit.

 • Maand 1; Je ontvangt 30 flesjes. Neem elke dag 1 flesje
 • Maand 2; je ontvangt 24 flesjes. Neem elke dag 1 flesje
 • Maand 3 tm 6; je ontvangt elke maand 12 flesjes. Neem 3x per week 1 flesje

Een kuur is normaal €54,00 maar is nu tijdelijk maar 49,99 per maand. Je bespaart dus €45,00 t.o.v. een reguliere kuur.
Jij hoeft dus nergens meer aan te denken en alles komt automatisch binnen. Over gemak gesproken. Eerder stoppen? Geen probleem, je kan maandelijks opzeggen of even pauzeren zonder enig probleem. Liever losse doosjes bestellen? Kies dan voor de basis kuur. Je krijgt dan éénmalig 60 flesjes thuisgestuurd.

Gold abonnement

49maandelijks
 • Bespaar €45
 • Je ontvangt 108 flesjes verdeeld over 6 maanden
 • De eerste 2 maanden ontvang je elke maand 30 flesjes.
 • De laatste 4 maanden ontvang je elke maand 12 flesjes
 • Gratis verzending
 • Maandelijks opzegbaar

Basis Kuur

180eenmalig
 • Bespaar €12
 • Je ontvangt eenmalig 60 flesjes
 • Na deze kuur kan je verder met de onderhoudskuur
 • Gebruik elke dag 1 flesje voor optimaal resultaat
 • Gratis verzending
 • Voldoende voor 2 maanden

Contact

SUPP24

Wateringweg 60

2031 EJ Haarlem

023 – 5 32 44 18

info@supp24.nl

www.supp24.nl

KVK 597 0 33 26