onze-img

Skin Collagen

  • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
  • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
  • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
  • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid

Straal tijdens de feestdagen!

Nicky Butter 14 december 2018
Straal tijdens de feestdagen!

Stralen tijdens de feestdagen! Kerst en Oud & Nieuw staan alweer voor de deur; de meest feestelijke periode van het jaar kan beginnen. Een periode waarin je bezig bent met cadeautjes, het huis versieren en  samen zijn met familie en vrienden. Maar ook een periode waarin je meer aandacht besteedt aan je uiterlijk, je haar, outfit en niet te vergeten je huid.

Met de volgende drie beauty tips straal jij gegarandeerd tijdens de feestdagen!

Tip 1: De basis
Een perfect voorkomen begint bij een gezonde en mooie huid. Je kunt nog zoveel make-up gebruiken, wanneer je huid niet goed verzorgd is, heeft dit weinig nut. Om je huid te ontdoen van verhoornde (dode) huidcellen én om een prachtige natural glow te krijgen, is het ondergaan van een peeling de beste optie.

Je kunt je huid zowel thuis (eens per week) als bij de schoonheidsspecialist laten peelen. Het grote voordeel van een professionele peeling in de schoonheidssalon, is dat de peelings dieper in de huid doorwerken en meer werkzame en krachtige werkstoffen bevatten, waardoor er betere en snellere resultaten worden behaald.

Een peeling zorgt voor een algehele verbetering van de huid. Daarnaast wordt de peeling afgestemd op jouw huidconditie- en type, waardoor de volgende huidproblemen zichtbaar worden verminderd:

  • Rimpels en huidverslapping.
  • Een beschadigde huid onder invloed van licht en zon.
  • Pigmentverstoringen en ouderdomsvlekken.
  • Littekens op het gezicht en het lichaam.
  • Onzuiverheden en acne.

Tip 2: Beauty from within
De perfecte aanvulling van jouw beauty routine vind je in supplementen. De huid verdient wel wat extra ondersteuning, waarbij met name collageen heel belangrijk is voor het verkrijgen en behouden van een jeugdige en stralende huid.

Collageen is een eiwit die ervoor zorgt dat de huid stevig blijft. Vanaf het 25e levensjaar begint de collageenproductie af te nemen, waardoor er rimpels en huidverslappingen ontstaan. Door supplementen te gebruiken waarbij collageen is toegevoegd, worden de huideigen collageenreserves aangevuld. Je ziet dit niet alleen terug aan de kwaliteit van je huid, maar ook je haar en nagels worden gezonder, sterker en glanzender.

Meer lezen over collageensupplementen? Klik hier!

Tip 3: Haarmasker
Wanneer je je haar tijdens de feestdagen wilt stylen, is gezond haar een must. Tenslotte is föhnen, stijlen of krullen niet al te goed voor je haar. Een haarmasker of haarbehandeling bij de kapper is de ultieme treatment om je haar te laten glanzen.

Voor ieder haarprobleem is er een specifiek masker verkrijgbaar. Laat je informeren door de kapper welke behandeling voor jouw haar het beste is. De laatste en misschien wel de belangrijkste tip; geniet, want dan straal je pas écht!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons