0

3 redenen waarom jij meer eiwitten zou moeten innemen

Je kunt gewoon niet zonder ze

We kunnen niet zonder ze leven. Eiwitten worden aangemaakt door ons lichaam, maar de rest moeten we uitsluitend uit voeding of supplementen halen!

Voedsel dat rijk is aan proteïne en dat bovenal gezond is, zijn vis, noten, vlees etc. Iedereen heeft het er over, ”veel eiwitrijk eten”. Maar waarom wordt er over de effecten daarvan eigenlijk nooit zo uitgebreid over verteld?

Sport en Spieren

Deze zag je vast al aankomen. Mensen die een actieve levensstijl hebben zullen meer eiwitten moeten eten. Eiwitten zorgen voor de opbouw en herstel van spieren. Een gemakkelijke eiwitbron na het sporten is SUPP24 Protein.

SUPP24 Protein bestaat uit een mix van gehydroliseerd collageen en whey eiwit. Gehydroliseerd houdt in dat de eiwitten (die bestaan uit 20 aminozuren) in kleine stukjes worden geknipt. Doordat ze zo klein zijn worden ze supersnel opgenomen in je lichaam.

Enkele onderzoeken geven aan dat dit proces in 15 minuten voltooid werd. Als je kijkt naar een reguliere shake dan kan dit soms wel een uur tot anderhalf uur zijn. Gehydroliseerde eiwitten hebben als voordeel dat ze echt stukken sneller in je spieren aanwezig zijn en daardoor ook bijdragen aan een beter herstel. Daarbij wordt maar liefst 95% verteerd door het lichaam terwijl dit met een reguliere eiwitshake soms maar 75 a 80% is. Met SUPP24 krijg je dus duidelijk meer eiwit binnen, waar voor je geld.

Mooier(e) haar, huid en nagels

De cellen van onze huid sterven continu af en worden ook telkens weer vernieuwd. Daarom is het belangrijk dat bij de vernieuwing van die cellen er voldoende eiwitten aangevoerd worden. Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in bindweefsel maar ook het meest overvloedige eiwit in je lichaam. De hoeveelheid of het tekort van dit eiwit zorgt er voor een groot gedeelte voor hoe jouw haar, nagels en huid er uit ziet.

Het wordt vaak beschouwd als de “lijm die het lichaam bij elkaar houdt”. Hoe ouder je wordt, des te minder ervan aanwezig is in je lichaam. Dat zorgt ervoor dat fijne lijntjes, droogheid, doffigheid zich steeds meer toont. Ook neemt de sterkte van het haar en de nagels af. Daarnaast heeft het ook invloed op bijvoorbeeld de spijsvertering en het immuunsysteem.

SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct, dat je huid soepel houdt, de vorming van rimpels tegengaat en het verouderen van je huid vertraagt. Elk 60ml flesje zitten boordevol collageen, dé bouwstof van je lichaam en daarmee dus ook huid, haar en nagels.

Eiwitten nemen je hongergevoel weg

Eiwitten hebben als eigenschap dat ze goed verzadigen. Een gezonde snack, zoals een hoopje amandelnoten, zitten vol met eiwitten! Door de betere verzadiging blijft de bloedsuikerspiegel beter stabiel en je zal niet zo snel weer honger krijgen.

Eiwitrijk tussendoortje nodig? Stop SUPP24 Protein in je tas. Naast je bakje verse fruit, mealprep van gisteravond en een stuk komkommer is de shot van SUPP24 en gemakkelijke eiwitbron. Zo zorg je dat je snel verzadigd bent en het daarmee dus ook makkelijker wordt voor jou om de gewenste kilo’s kwijt te raken.

Wil je graag meer weten over onze supplementen? We beantwoorden graag al je mogelijke vragen hier!

Protein 23 gr Men

KOOP NU 2,50