Nemanja Gudelj, SUPP24 atleet, tekent bij Sevilla FC

Nog niet zo lang geleden, tekende SUPP24 atleet Nemanja Gudelj een nieuw contract bij Sevilla FC. Daarmee verlaat hij China en gaat de nieuwe uitdaging aan!

Gudelj verliet tweeënhalf jaar geleden Ajax voor een Chinees avontuur. Via Tianjin Teda en Guangzhou Evergrande belandde hij op huurbasis in Portugal.De middenvelder heeft zijn contract bij Guangzhou laten ontbinden en tekent transfervrij voor vier jaar bij Sevilla.

Ook in deze nieuwe uitdaging zal SUPP24 hem ondersteunen met sportsupplementen.

”Ik kreeg van van mijn personal trainer Rob van den Wijngaart 2 jaar geleden een aantal shotjes mee om te testen en nadat ik het probeerde, liet ik hem direct weten dat SUPP24 een top product is voor topsporters die veel inspanning moeten leveren (waaronder ook voetballers dus).”

”Met name met wedstrijden wanneer je het maximale eist van je lichaam, merkte ik wel degelijk een verschil. Ik herstel vele malen sneller met Protein en daarbij merk ik gewoon dat ik minder spierpijn heb. De Pre WorkOut gebruik ik voor de wedstrijd of na de 1e helft. De samenstelling is perfect en geeft mij een lekkere boost zodat ik zeker anderhalf uur kan knallen op het veld.”

Bron: Twitter Sevilla Fútbol club (Nemanja Gudelj)

Pre Workout shot Men

KOOP NU 2,25