Healthy lunch: Boterhammen met Ei, zalm, avocado & salade
Nicky Butter28 november 2018
Geen inspiratie voor de lunch van morgen? Verwen jezelf met dit lekkere receptje!
Ingrediëntenlijstje
Salade
50 gram rucola melange
10 trostomaatjes
1 eetlepel gebroken lijnzaad
1 theelepel sesamzaad
Knoflookolie
Boterhammen
1 speltboterham
1 spiegel ei
2 trostomaatjes
Peper en zout
1 speltboterham
Half handje verse spinazie
½ avocado
2 plakjes gerookte zalm
Geroosterd sesamzaad
Bereiding
Maak eerst de salade. Doe de sla in een kom en schenk er een eetlepel knoflookolie bij. Snijd de tomaatjes doormidden en voeg het lijnzaad en sesamzaad toe. Meng alles door elkaar en zet eventjes aan de kant.
Beleg twee boterhammen met verse spinazie.
Bak ondertussen een spiegelei, snijd de avocado in blokjes, tomaat in plakjes en snijd de zalm in kleine, vierkante stukjes.
Beleg de boterham met tomaat, spiegelei en peper en zout en de andere boterham met avocadoblokjes, gerookte zalm en geroosterd sesamzaad.
Wij delen onze expertise en van alle SUPP24 ambassadeurs, voedingsdeskundige en personal trainers graag met jou! Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang 10% korting.
Volg ons