2020 in zonder dieet, onderga een lifestyle change

Bij jou is de knop om gegaan of doe je een poging de knop om te zetten? We begrijpen natuurlijk dan ook als geen ander dat jij graag op de hoogte bent van wat belangrijk is in deze periode. Er is een hoop informatie over te vinden, toch krijgen we nog dagelijks vragen over afvallen, aankomen in spieren, een strakker lichaam etc. Wellicht komt dat vooral door de overkill aan verschillende informatie. Wij geven je, met het oog op de goede voornemens, for once and for all het juiste advies. Zodat jij dit jaar niet weer (meerdere malen) op een of ander stom dieet hoeft! ;-)

Zo, de januarigekte is weer een beetje gekalmeerd en sportscholen lopen langzamerhand weer leeg. Elk jaar weer goede voornemens om je leven te beteren: minder roken en minder drinken, meer sporten en vaker leuke dingen met de kids doen.

O ja, en ook meer afspreken met vriendinnen en geld aan het goede doel doneren. Het nieuwe jaar in met goede voornemens? Niet als je het aan ons vraagt. Waarom niet? Omdat goede voornemens gedoemd zijn om stuk te lopen.

Hoe wil je het nieuwe jaar dan wel in?

Simpel. Met heldere, meetbare en tijdsgebonden doelstellingen en een dosis motivatie. Een voornemen is net als een idee dwalend in je hoofd zonder duidelijk actie. Je wilt afvallen, dat is je voornemen. Maar hoe dan? Wanneer dan? En misschien nog wel belangrijker, waarom dan? Misschien heb je nu al wel het gevoel dat het toch niet lukt, of dat het niet uitmaakt.. Maar bedenk je dat de zomer voorlopig nog niet om de hoek staat en jij in deze paar maanden nog volop aan je leefstijl kunt werken.

Op het SUPP24 informatieplatform zorg jij met advies van onze specialisten en een hoop motivatie dat je klaargestoomd bent om je doelen te behalen. Kijk vooral rond en maak elke week gebruik van een NEW YEAR, NEW YOU actie tot eind Februari 2020!

Word lid van de Facebookgroep

Lid worden van de Facebookgroep met like minded people? Klik hier om lid te worden.

Specialisten SUPP24 Lifestyle Change

Gerelateerde blogposts