onze-img

Fatburner

  • Bevordert de energiestofwisseling
  • Activeert de natuurlijke energie
  • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine
onze-img

Kracht & Herstel Extreme

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60
onze-img

Kracht & Herstel Light

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60

Hongergevoel wegnemen? Dit zijn de tips!

Nicky Butter 29 oktober 2020
Hongergevoel wegnemen? Dit zijn de tips!

Een hongergevoel komt op en je grijpt naar allerlei ongezonde dingen. Overkomt jou dat ook weleens? Met deze tips niet meer!

Tips tegen een hongergevoel

Om af te vallen zul je minder calorieën binnen moeten krijgen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Helaas leidt afvallen en diëten vaak tot meer eetlust en ernstige honger. Het is extreem om af te vallen en de kilo’s er ook af te houden. Om jou te ondersteunen tijdens het afvalproces, geven we je een aantal tips om hongergevoel weg te nemen.

Tip 1: It’s all in your mind

Onder normale omstandigheden geven je hersenen een seintje als je honger hebt of vol zit. Wanneer je snel eet of afgeleid bent, herken je dit signaal niet. Zorg er daarom voor dat je met aandacht eet en let ook op je tempo, zo eet je veel bewuster.

Tip 2: Eiwitten zijn je beste vrienden!

Door meer eiwitten aan je voedingspatroon toe te voegen, ben je sneller verzadigd en heb je minder snel een hongergevoel.

Tip 3: Kies voor vezelrijke voeding

Vezels dagen bij tot een snelle darmpassage en zijn goed voor de natuurlijke stoelgang. Vezelrijke volkoren granen kunnen ook helpen het hongergevoel te verminderen en je een vol gevoel te geven.

Tip 4: Water, water en nog eens water

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: drink voldoende. Per dag heb je 1,5 tot 2 liter vocht nodig. Water is een goede en slimme keuze, want hier zitten geen calorieën in. Er zijn zelfs aanwijzingen dat het drinken van water het hongergevoel kan verminderen.

Tip 5: Koffie kan helpen tegen een hongergevoel

Koffie heeft veel voordelen voor de gezondheid en sportprestaties – en kan ook helpen het honger te verminderen blijkt uit dit onderzoek

Koffie kan naast het honger gevoel verhelpen ook effectief zijn voor je trainingen. Het geeft je namelijk meer energie en zorgt ervoor dat je meer gefocust bent. Lees hier meer over cafeïne in supplementen.

De vetverbranding op gang brengen met een fatburner

Fatburners kunnen een goede aanvulling zijn naast de dagelijkse voeding. Een gezond dieet volgen en sporten in combinatie met het nemen van de juiste doseringen van het supplement zorgen uiteindelijk voor het beste resultaat. Het is ook mogelijk de fatburner voor een training in te nemen, die energie kun je dan extra gebruiken tijdens de workout.

De SUPP24 fatburner neem je overal mee naartoe en bevat maar liefst 10 actieve ingrediënten je ondersteunen en stimuleren!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons