‘Hoe ik in aanraking kwam met SUPP24?”

Ik ben uitgenodigd voor een testpanel van SUPP24, en na de producten zelf te hebben gebruikt, was ik zo enthousiast! Nu help ik jou en vele andere om met de supplementen van SUPP24 gezonder en fitter te worden! Ten eerste wil ik niemand iets aansmeren en ben ik geen salespersoon, toch wil ik wil informatie over dit product graag delen, omdat ik ZEER tevreden ben over de resultaten. Ik gebruik dit product nu al langer als een half jaar en ben er helemaal weg van!’

Shop jouw shots

''Ik ben zeer tevreden over de resultaten''

Skin Collageen

Mijn ervaring met de Skin Collagen shot

Wat is het: het is een collageen en hyaluronzuur drankje wat je iedere dag drinkt, boordevol vitamines en mineralen. Om echt resultaat te boeken is aangeraden om met een kuur van 60 dagen te starten. Ik was in het begin wat sceptisch, maar was verbaasd over de resultaten. Doordat er naast collageen en hyaluronzuur ook nog vitamines en mineralen in zitten, hoef je geen andere supplementen meer te nemen. Ik kan hier een ellelang betoog houden, maar lees even zelf wat het precies inhoudt en wat het doet. De voor en na foto’s zijn van week 1 (start van de kuur) en week 8 (einde van de kuur) om te zien wat het verschil is. De foto’s zijn puur, dus NIET gefotoshopt of een filter over heen geplaatst!

Shop de collageenshots

Mijn before/after foto's

''Tijdens de kuur heb ik before/after foto's gemaakt om het resultaat goed vast te kunnen leggen. De lijntjes rondom mijn ogen zijn tijdens de 60 dagen echt veel strakker geworden. Je ziet ook dat de rimpeldiepte veel minder is''

'Mijn huid voelt zoveel zachter aan. Ook merk ik dat de fijne lijntjes minder diep, het veel egaler is en ook mijn haar sneller is gaan groeien''

Het eindresultaat van de kuur

''Bij deze foto zie je vooral dat de lijnen en rimpels bij mijn ogen veel minder zijn. Net of ik filler heb gebruikt, maar met Skin Collagen is het gewoon op natuurlijke basis''

Waarom kiezen voor SUPP24?

”Omdat ik me er fitter, gezonder en stralender door ben gaan voelen. Ik weet, dat ik (naast mijn dagelijkse voeding) een gezonde portie vitamines en mineralen binnenkrijgt. Ieder shot heeft zijn ingrediënten met een eigen functie. Naast al deze postieve eigenschappen van de supplementen, zijn vele ook nog eens vegan, suikervrij en vloeibaar voor een betere opname. Zo’n 90-95% procent, wat meer dan het dubbele is van wat wordt bereikt met tabletten, pilletjes of poeders.”

Vegan assortiment

Ready-to-go

NZVT Gecertificeerd

why-choose-icn3

Suikervrij

why-choose-icn5

Vloeibaar voor betere opname

Hier ken je SUPP24 misschien van..

logo-list-img8
logo-list-img6
logo-list-img4
logo-list-img2

Hoe nu verder? En welke shots gebruik ik?

”De collageen shots neem ik om de gezonde, stralende uitstraling te behouden. En nu gebruik ik de flesjes niet meer dagelijks maar hou het collageen in mijn huid wel wekelijks op peil.

Verder zijn de health shots een aangename aanvulling of als kuur om te detoxen! (De Daily Clean shot bijvoorbeeld). Het belangrijkste voor mij is dat de shots, een ‘way of life’ zijn geworden en bij mijn dagelijkse routine horen. Ik voel me er goed bij en ik straal dat ook graag uit.”

Bekijk alle shots

De sportsupplementen

Maar ook heb ik tijdens en vóór het sporten veel baat bij de Pre Workout shot. Soms heb ik van die dagen dat mijn motivatie om te sporten weg is en je niet je oefeningen of je hardloop-route kunt uitvoeren, zoals je wilt. Op die dag neem ik 15 minuten van te voren de shot en dat helpt me écht. En ná die workout heb ik dan zo’n gevoel van voldoening! De Protein 20gr shot neem ik soms, wanneer ik nét niet aan mijn dagelijkse portie eiwitten kom.

Nog een voordeel: de shots makkelijk mee te nemen en handig voor onderweg of naar de gym. En nogmaals, ze zijn een aanvulling naast je dagelijkse voeding. Ik ben er super blij mee en dat enthousiasme hoop ik op jullie over te dragen. Dus heb je vragen of wil je meer info, dan vertel ik je er graag meer over! Je kunt eventueel contact met mij opnemen via Instagram of via Facebook.

Bekijk alle shots