onze-img

Kracht & Herstel Extreme

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60
onze-img

Kracht & Herstel Light

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60

De grootste irritaties aan shakebekers

Nicky Butter 02 juli 2018
De grootste irritaties aan shakebekers

Misschien herken je het wel, shakebekers die lekken, shakebekers die stinken.. Ga zo maar door. Er zijn best wat irritaties aan de shakebeker. We hebben eens rondgevraagd naar alle irritaties. De leukste en grappigste hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Vieze shakebekers, bah…

”Als je hem per ongeluk uit je tas vergeet te halen en vergeet af te wassen.. De geur is echt ondragelijk en trekt altijd in de beker”

”Dat moment wanneer je moeder je tas uitpakt en je weer een hoop commentaar krijgt door al die vieze shakebekers”

”Extra extra goed schoonmaken, anders gaat het zo erg stinken”

”Restjes in de dop,iel!”

Zo niet handig…

”Als de dop niet goed dicht zit waardoor de shake eruit komt als je schud”

”Lekkage.. Zo vervelend”

”Het klepje dat op je neus valt tijdens het drinken, dan zit me hele neus altijd onder”

”Sommigen doppen sluiten zo slecht, echt vaak gehad dat de shakebeker lekt.. :(”

”Dat als je geschud hebt en je haalt het dopje eraf dat er dan spetters vanaf komen. En ja, soms komen die spetters dan in je gezicht”

”Dat je shakebeker zo groot is, moet bijna een extra tas meenemen om hem mee te sjouwen. Daarnaast, als je shake eenmaal op is loop je alsnog met een lege lompe beker in je tas. Heb wel eens een extra plastic tas meegenomen voor alleen mijn shakebeker, zijn er vast meer met dit probleem”

”Mixen van de shake blijft toch altijd een dingetje, waardoor je altijd nog brokjes eiwitpoeder naar binnen moet werken”

Conclusie

Shakebekers zijn eigenlijk gewoon helemaal niet handig, ze stinken, ze lekken, ze zijn lomp en niet handig om mee te nemen. Trouwens, wat dacht je van de hoeveelheid die je op moet drinken.. Een halve liter wegdrinken, daar maak je maar weinig mensen blij mee.

Oplossing

Wil je af van deze problemen? Maak dan kennis met SUPP24. Een handig 60 ml supplementen shot, die je overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. Eén slok en je bent klaar. We bieden een uitgebreid assortiment met eiwitten, preworkout, bcaa en creatine. Klik hieronder op de producten en lees meer!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons