onze-img

Protein 20gr

  • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
  • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
  • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Skin Collagen

  • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
  • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
  • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
  • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid

De gemakken van een eiwit shot. SUPP24 has it!

Nicky Butter 23 november 2017
De gemakken van een eiwit shot. SUPP24 has it!

Eiwitshakes zijn echt super handig Said no one ever. Maar echt. Want als je vroeger eiwit shakes en andere supplementen wilde gebruiken dan moest je er toch echt aan geloven. Waaraan dan? Aan onnodig gerommel met poeders, onhandig grote potten en smerige shakebekers. Totdat ze Supp24 leerden kennen. Supp wat? Supp24 als in een shot per dag, supp en 24 en… Ok, dat ga ik niet uitleggen want de naam spreekt voor zich. Anyway.

Nu we dus met z’n allen van shakes over zijn gegaan naar shotjes (want logisch) hebben we ook niet meer te maken met stinkende shake bekers. Maar dat wisten jullie al. Er zijn echter nog een paar grote voordelen aan supplement shotjes.

Oh ja? Ja. Let maar op.

Perfect voor je travel lifestyle

Wel vaak, maar niet lang op reis en dus meestal alleen je handbagage mee? Dan is zo’n grote eiwit pot natuurlijk onmogelijk. De shotjes van Supp24 echter, zijn zo klein dat ze mee met de tandenpasta en het deo flesje in je handbagage kunnen.Een shotje is maar 60 ml en aangezien je per verpakking 100 ml mag meenemen met een totaal van 1 liter heb je aardig wat ruimte.

Dus als je de volgende keer een dag of 2 onderweg bent kan je gewoon je voorraadje supplementen meenemen.

Nooit te teveel

Laten we onszelf niet voor de gek houden, wij zijn geen hardcore bodybuilders die 8 eiwitten en 4 dooiers op een dag consumeren omdat we anders bang zijn dat we onze zuur verdiende gainzzzz verliezen. Neen, wij zijn gewoon happy met een fit en functioneel functionerend lichaam. 2 maal kracht en 2 maal HIIT is voor ons een prima weekindeling en dat betekent dan ook dat onze eiwit behoefte een stuk lager ligt.

Maar ja dan heb je zo’n pot en wat moet je dan doen? Barry zegt 2 scoops terwijl Henk weer een halve aanraad. Online leer je dat je per kg lichaamsgewicht tussen de 0,75 en de 1,5 gram eiwit moet consumeren.
Dus je moet die shit ook nog gaan uitrekenen. Chill, neem gewoon 1 shotje en je bent goed. Dan heb je sowieso niet teveel en krijg je ook geen last van een stinkende huid.

Nooit te weinig

Ha, die zag je niet aankomen he? Ik ook niet, maar het is wel zo. Je hebt niet de eiwit behoefte van een bodybuilder, maar dat betekent niet dat je totaal niet gebaat bent bij wat extra eiwitten. Je eet gezond, gevarieerd en je hebt je macro nutriënten redelijk uitgebalanceerd. Prima zou je zeggen, maar je vergeet wellicht dat je wel 3-4 keer per week je lichaam flink op z’n donder geeft en dan is je herstel erg belangrijk.

Een kleine extra dosis eiwitten helpt dan natuurlijk enorm bij dat herstel zodat je er bij je volgende training weer flink tegen aan kan. Dus in het kort zijn die kleine shotjes super handig voor wanneer je niet te veel maar vooral niet te weinig eiwitten wilt consumeren terwijl je geniet van je semi fitte travel lifestyle?

Ja. Zeg dat dan gewoon. Ok.

Nick van Eijk

Lifestyle blogger / Master Trainer
SUPP24 Ambassador

Www.nicksblogging.com

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons