Even voorstellen, SUPP24 Atleet Niels Monster!

Wie ben ik? Ik ben Niels Monster, 40 jaar jong. Getrouwd en papa van een lieve mooie dochter. Naast mijn passie: OCR,  ben ik werkzaam in de bloemenbranche.

Over mijn passie

5 jaar geleden heb ik kennis mogen maken met OCR, obstacle course racing. Een extreme sport waarbij hardlopen naar een nieuw level wordt getild.

Hardlopen op een uitgezet parcours, vaak in een natuurlijke ruige omgeving, waarin vele diverse obstakels genomen dienen te worden. Klimmen, hangen, zwemmen, modder, touwen, monkeybars, rigs, zandzakken, tyreflippen etc. is een verkorte benaming voor de obstakels die tijdens een run overwonnen dienen te worden.

Obstakels waarbij snelheid, momentum, techniek, maar ook zeker kracht (gripkracht) onmisbare kenmerken zijn in OCR. Een sport waarbij het uiterste van je lichaam wordt gevraagd, verzuring en in het rood gaan vaak een hoofdrol spelen. Om deze sport te mogen beoefenen train ik veel. Mijn trainingen bestaan voornamelijk uit hardlopen, gemiddeld 3 keer per week waarbij afstanden van 30km geen uitzondering zijn. Naast het hardlopen train ik techniek,techniek om de obstakels efficiënter door te komen. Krachttraining doe ik voornamelijk tijdens mijn hardloop trainingen.

Mijn ervaring met SUPP24

Mij zul je niet snel in een sportschool zien, is gewoon niet mijn ding. Mijn sportschool is buiten, voornamelijk in het duin en op het strand tezamen met de natuurlijke elementen. Daar ik tijdens mijn trainingen zo min mogelijk mee wil/kan nemen zijn de handige kleine flesjes van SUPP24 zeer gemakkelijk mee te dragen en snel in gebruik. Een kant en klaar supplement die mij meer tijd gunt om te trainen, waar ik dus de poeders en shakebekers kan laten voor wat ze zijn. Ik gebruik de pre-workout van supp24 graag, die geeft mij net die extra power om de momenten dat mijn lichaam dat goed kan gebruiken tijdens de training of een run.

Bijkomend voordeel van de supp24 pre-workout is dat ik geen last heb van bijverschijnselen in de buik die winderigheid kunnen veroorzaken, wat vaak bij andere pre-workout wel degelijk het geval is. Het liefste gebruik ik de proteïne shot van supp24 die ik na een pittige training met gemak uit mijn zak tover. Ook na een heftige run waarbij mijn lichaam vaak in een diep stadium van verzuring zit, is een proteïne shot van supp24 het ideale supplement die mijn lichaam helpt zich snel weer te herstellen en er mede voor zorgt dat ik niet als een door een goederentrein overreden atleet de volgende dag mijn bed uit moet kruipen.

Doelen voor 2018

Mijn hoofddoel voor dit jaar “op dit moment” is een ultra OCR, die plaats vind in september in Keulen. Een ultra obstacle race die bestaat uit een parcours van 60km waarin 140+ obstakels zijn opgenomen met daar nog bij 3000+ hoogtemeters.

En dit alles in een cutoff time van 10 uur. Ook ga ik een poging doen mij wederom te kwalificeren en deel te nemen aan het wereldkampioenschap OCR, die dit jaar in oktober zal plaatsvinden in Engeland. Ik leef mijn droom en voel mij bevoorrecht deze mooie sport te mogen beoefenen waarin SUPP24 er mede zorg voor draagt mijn lichaam in balans te houden.

Samen met supp24 op naar een mooi en sportief OCR seizoen!!!!

Sportieve groet van Niels Monster