Een goede weerstand opbouwen: Vind hier alle tips

Je kunt er niet meer omheen: het coronavirus. Aangezien wij een goede gezondheid aanmoedigen en je hierbij graag ondersteunen, delen wij graag wat extra tips met jou om je weerstand te ondersteunen.

Tips voor een betere weerstand

We geven je in deze blog allerlei tips over hoe jij je weerstand op peil houdt. Let op: dit betekent niet dat je niet ziek kunt worden. Toch kun je veel doen om de kans dat je ziek wordt te verkleinen.

Eet variërende en gezonde voeding

Hoe verleidelijk het om op de bank te hangen en een pizza te bestellen? Stop! Want, het voelt misschien fijn, maar voor jouw immuunsysteem is gezond en gevarieerd eten juist enorm belangrijk. Kies vooral producten die rijk zijn aan vitamines en mineralen, want die heb je nu hard nodig voor de weerstand. Eet lekker veel groente en fruit. Ook producten die veel vitamine D bevatten, zoals zalm en andere vette vis, helpen je jouw weerstand te verhogen.

Drink voldoende water

Drink dagelijks zo’n 1,5 tot 2 liter vocht. Drink zo min mogelijk alcohol, dit geeft juist méér afvalstoffen, iets wat het lichaam juist nu niet echt kan gebruiken 😉

Neem voldoende rust en vermijd stress

Stress is een boosdoener en bijna iedereen heeft stress in coronatijd. Yoga of ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om je stressniveau te verlagen. Ook kan magnesium zorgen voor geestelijke energie. Dat kun je juist nu wel gebruiken, toch?

Bewegen is goed voor de bestrijding van ziekteverwekkers

Sporten is altijd een goed idee en wordt keihard ondersteund door doktoren, wetenschappelijk onderzoekers maar ook door personal trainers, coaches etc. Kun je niet naar de sportschool? Ga dan lekker buiten sporten of kies een leuke home workout uit.

Kies er voor om extra vitamines en mineralen te slikken

In een gezonde voeding zitten alle vitamines en mineralen die je dagelijks nodig hebt. Maar lukt het jou om iedere dag gezond te eten? Je doet je best, maar wij snappen ook wel dat je dit niet iedere dag lukt. Juist dan is aanvulling heel erg zinvol.

De ingrediënten in SUPP24 Skin Collagen

  • Gehydroliseerd Marine Collageen (10gr)
  • Hyaluronzuur (100mg)
  • Vitamines (A, B3, B5, B6, B1, B12, B8, foliumzuur, C, E, K, D)
  • Magnesium (56.25mg)
  • Zink (1,5mg)
  • Selenium (8,25 μg)
  • Bioperine
  • Stevia en natuurlijke aroma’s

SUPP24 staat voor je klaar

Wij zijn bereikbaar! Lees op onze website de leukste fitness, beauty en health blogs of volg ons via de social media kanalen. Wil je meer weten over het coronavirus en welke voorzorgsmaatregelen jij kunt nemen? Ga dan naar de website van het RIVM. 

Skin Collagen - Collageen shot

KOOP NU 3,00