Een goede weerstand tegen Covid-19: Vind hier alle tips

Je kunt er niet meer omheen, het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in de ban. Horecagelegenheden, sportscholen en kantoren sluiten. En helaas worden er veel mensen ziek. Aangezien wij een goede gezondheid aanmoedigen en je hierbij graag ondersteunen, delen wij graag wat extra tips met je voor en verbeterde weerstand.

Tips voor een betere weerstand

Nu sommigen van ons thuis zitten, met wellicht een verlaagde weerstand door het winterse weer. Geven wij je iets belangrijks om te lezen. We geven je in deze blog allerlei tips over hoe jij je weerstand op peil houdt. Dit betekent niet dat je niet ziek kunt worden, maar je kunt natuurlijk wel heel veel zelf al doen om het te proberen te voorkomen.

Eet gezonde voeding

Hoe verleidelijk het nu ook is om even een pizza te bestellen. Voor het immuunsysteem is gezond en gevarieerd eten enorm belangrijk. Kies vooral producten die rijk zijn aan vitamines en mineralen, want deze heb je nu het hardst nodig voor een verhoogde weerstand. Eet minder suikers, maar juist veel groentes en fruit. Ook producten die veel vitamine C bevatten, zoals citrusvruchten, helpen je jouw weerstand te verhogen.

Drink genoeg

Drink dagelijks zo’n 1,5 tot 2 liter vocht. Door veel te drinken help je de afweer van het lichaam. Drink zo min mogelijk alcohol, dit geeft juist méér afvalstoffen.

Neem voldoende rust en vermijd stress

Stress is een boosdoener. Yoga of ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om je stressniveau te verlagen. Ook kan magnesium weer helpen om je stress niveau naar beneden te brengen. Het kan dus absoluut geen kwaad om dit nog extra te gebruiken.

Ga vooral sporten

Ondanks dat je nu wellicht niet meer naar de sportschool kunt. Is een home workout absoluut geen slecht idee. Lichaamsbeweging draagt bij aan een betere afvoer van afvalstoffen.

Neem extra vitamines

En dan vooral ELKE DAG! Het meeste haal je wel uit je voeding, maar wel bij een gezond voedingspatroon. Een aanvulling met een mix van vitamines en mineralen kan je helpen om je weerstand te ondersteunen. O.a. Vitamine C, maar ook vitamine A, D, B & E helpen bij infecties, bescherming van de cellen in ons afweersysteem en een verlaagde weerstand. Door elke dag een shot Skin Collagen te drinken kom je zeker aan je vitamientjes. Neem dan ook zeker tip 1 goed in acht.

SUPP24 introductiekorting landingspagina

De ingrediënten in SUPP24 Skin Collagen

  • Gehydroliseerd Marine Collageen (10gr)
  • Hyaluronzuur (100mg)
  • Vitamines (A, B3, B5, B6, B1, B12, B8, B9, C, E, K, D)
  • Magnesium (56.25mg)
  • Zink (1,5mg)
  • Selenium (8,25 μg)
  • Bioperine
  • Stevia en natuurlijke aroma’s

SUPP24 staat voor je klaar

Wij blijven open en bereikbaar! Houd er rekening mee dat bestellingen dankzij dit virus vertraging op kunnen lopen. Vooralsnog versturen wij gewoon nog alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur bij ons binnen komen op dezelfde dag, volgende dag in huis.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe, sterkte en liefde toe! Zorg een beetje extra voor elkaar. Wil je meer weten over het coronavirus en welke voorzorgsmaatregelen jij kunt nemen? Ga dan naar de website van het RIVM. 

Team SUPP24

Weerstand tips Covid 19 SUPP24

Skin Collagen, je dagelijkse beauty drink

KOOP NU 3,00