Een goede weerstand opbouwen: Vind hier alle tips

Je kunt er niet meer omheen, het coronavirus heeft Nederland en de rest van de wereld in de ban. Horecagelegenheden, sportscholen en kantoren sluiten. En helaas worden er veel mensen ziek. Aangezien wij een goede gezondheid aanmoedigen en je hierbij graag ondersteunen, delen wij graag wat extra tips met jou om je weerstand te ondersteunen.

Tips voor een betere weerstand

Nu sommigen van ons thuis zitten, met wellicht een verlaagde weerstand door het winterse weer. Geven wij je iets belangrijks om te lezen. We geven je in deze blog allerlei tips over hoe jij je weerstand op peil houdt. Dit betekent niet dat je niet ziek kunt worden, maar je kunt natuurlijk wel heel veel zelf al doen om het te proberen te voorkomen.

Eet variërende en gezonde voeding

Hoe verleidelijk het nu ook is om even een pizza te bestellen. Voor het immuunsysteem is gezond en gevarieerd eten enorm belangrijk. Kies vooral producten die rijk zijn aan vitamines en mineralen, want deze heb je nu het hardst nodig voor een verhoogde weerstand. Eet minder suikers, maar juist veel groentes en fruit. Ook producten die veel vitamine C en D bevatten, zoals citrusvruchten, helpen je jouw weerstand te verhogen.

Drink voldoende water

Drink dagelijks zo’n 1,5 tot 2 liter vocht. Drink zo min mogelijk alcohol, dit geeft juist méér afvalstoffen en stress, iets wat het lichaam juist nu niet echt kan gebruiken 😉

Neem voldoende rust en vermijd stress

Stress is een boosdoener en bijna iedereen heeft stress in coronatijd. Yoga of ademhalingsoefeningen kunnen je helpen om je stressniveau te verlagen. Ook kan magnesium bijdragen tot een vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het kan dus absoluut geen kwaad om dit nog extra te gebruiken.

Bewegen is goed voor de bestrijding van ziekteverwekkers

Sporten is altijd een goed idee en wordt keihard ondersteund door doktoren, wetenschappelijk onderzoekers maar ook door personal trainers, coaches etc. Kun je niet naar de sportschool? Ga dan lekker buiten sporten of kies een leuke home workout uit.

Kies er voor om extra vitamines en mineralen te slikken

Het meeste van jouw vitamines en mineralen haal je wel uit je voeding, maar natuurlijk wel bij een gezond voedingspatroon. Zo dragen Vitamine C & D bij aan een normale werking van het immuunsysteem, en magnesium kan bijdragen aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het belangrijkste blijft natuurlijk gewoon door lekker gezond te eten!

De ingrediënten in SUPP24 Skin Collagen

  • Gehydroliseerd Marine Collageen (10gr)
  • Hyaluronzuur (100mg)
  • Vitamines (A, B3, B5, B6, B1, B12, B8, B9, C, E, K, D)
  • Magnesium (56.25mg)
  • Zink (1,5mg)
  • Selenium (8,25 μg)
  • Bioperine
  • Stevia en natuurlijke aroma’s

SUPP24 staat voor je klaar

Wij blijven open en bereikbaar! Lees op onze website de leukste fitness, beauty en health blogs of volg ons via de social media kanalen. Wil je meer weten over het coronavirus en welke voorzorgsmaatregelen jij kunt nemen? Ga dan naar de website van het RIVM. 

Skin Collagen, je dagelijkse beauty drankje

KOOP NU 3,00