Creatine, alle feiten en fabels op een rijtje

Bijna elke sporter of bodybuilder, beginner of gevorderd, heeft de term creatine wel eens voorbij horen komen. Het is een veelgebruikt supplement in de bodybuilding wereld. Helaas zijn er nog steeds veel misvattingen, vooroordelen en onwetendheid over dit fijne supplement.

In deze blog zetten we alle feitjes en fabels op een rijtje.

Feiten over Creatine

 • Door het gebruik van creatine neemt de hoeveelheid energie in de spieren met 20% toe. In de praktijk zou dat inhouden dat krachtsporters net 1 of 2 extra reps extra uit hun sets kunnen persen. Daardoor kun je jouw spieren een versterkte groeiprikkel geven.
 • Je kunt meer vetvrije massa kweken als je dit supplement gebruikt. Burnnnnn!
 • Uit onderzoek is gebleken dat meer als 5 gram creatine geen zoden aan de dijk zet. 3-5 gram per dag is helemaal genoeg!
 • De vorm; ”monohydraat” is het beste soort dat verkrijgbaar is op de markt. Dat klopt,  Let dus goed op de ingrediënten en prijs.
 • Vaker en intensiever trainen voor resultaat. Om echt te genieten van de voordelen zal je intensiever moeten gaan trainen, met meer gewichten en een doseerschema bij moeten houden.

Fabels over Creatine

 • Creatine is een drug. Nee, nee, nee! Dit is absoluut niet waar. Ter vergelijking: het Internationaal Olympisch Comité staat het gebruik van creatine wel toe. Trek je conclusie.
 • Creatine kan niet in combinatie met een preworkout of cafeïne gebruikt worden.
  Ook dit is absoluut niet waar. 🙂
 • ”Als ik creatine gebruik, dan hoef ik niet naar de sportschool” Nee, ook dit is niet waar en best wel onrealistisch. Creatine is een hulpmiddel om zwaarder en langer te TRAINEN en zo meer kracht, uithoudingsvermogen en spiermassa op te bouwen.
 • ”Het is nodig om voor het gebruik een laadfase in te gaan.’‘ Fabel. Je kunt gewoon gelijk beginnen met 5gr creatine per dag. Scheelt weer een hoop centjes en tijd.
 • Je komt aan in vetmassa en wordt zwaarder. Fabel Dit is een lastige, omdat toch veel mensen denken dat je in vetmassa gaat aankomen. In de meeste gevallen is dit gewoon vochttoename, dit kan oplopen tot 1-2 kilo. Maar aan het einde van een kuur neemt dit vocht gewoon weer af en komt het terug in natuurlijke staat.

Dus je wilt starten met een kuur?

Bij het gebruik van  SUPP24 Creatine, kun je langer en zwaarder trainen en de sportprestaties verbeteren. Als je lichaam over meer creatine beschikt, dan zul je gemakkelijker en vaker een explosieve beweging uit kunnen voeren. Zoals een zware squat of plotseling sprinten etc. Aan de rechterkant van deze pagina klik je gemakkelijk door naar het product voor meer informatie of het bestellen van dit supplement.

Abonnement

Lekker easy, kies voor een abonnement.

Jij hebt wel andere dingen aan je hoofd dan elke keer maar weer op te letten of je nog genoeg flesjes in huis hebt. Dat snappen wij en daarom kan je SUPP24 Creatine ook in een abonnementsvorm nemen. Kies voor de Power Kuur en krijg precies het aantal flesjes wat jij nodig hebt.

Hoe het werkt?

Elke maand krijg jij 30 shots thuisgestuurd. Je kan dus elke dag 1 shot nemen gedurende 30 dagen lang. Na 30 dagen krijg je automatisch nieuwe voorraad thuisgestuurd.

Een kuur is normaal €67,50 maar is nu 49,99 per maand. Jij hoeft dus nergens meer aan te denken en alles komt automatisch binnen. Over gemak gesproken. Eerder stoppen? Geen probleem, je kan maandelijks opzeggen of even pauzeren zonder enig probleem. Je kunt deze hier bestellen:

Creatine 5gr

KOOP NU 2,25