onze-img

Kracht & Herstel Light

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60
onze-img

Kracht & Herstel Extreme

  • Energie voor en herstel na je workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
€ 49.99 € 60

Top 3 hardloopapps die elke hardloper moet downloaden

Nicky Butter 26 februari 2019
Top 3 hardloopapps die elke hardloper moet downloaden

We zijn er allemaal druk mee bezig. Facebook, Instagram.. Noem het maar op. ”Maar liefst 93% van de Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Daarmee heeft Nederland de hoogste smartphone-penetratie van alle onderzochte landen wereldwijd”  bron 

Niet altijd even goed voor jouw me-time. Gelukkig zijn er dan ook nog apps die zich meer focussen op jouw gezondheid. Bijvoorbeeld hardloopapps. Wij zetten de top 3 hardloopapps voor je op een rijtje.

Strava GPS App

Met Strava kun je je hardloop- en fietsgegevens via GPS bijhouden, meedoen aan Challenges, foto’s van je activiteiten delen en veel meer.
De extra toffe feature aan deze app is dat je gebruik kunt maken van ”beacon”. Dan kun je je locatie in real time delen met een vriend, vriendin, moeder, nichtje, trainer etc… Stay safe!

Fitso Running and Fitness Coach

Dit is een app voor ervaren hardlopers die graag wat gewicht willen verliezen of juist stabiel willen houden. Fitso gebruikt de data die je al verzameld hebt (tempo, afstand, duur en verbrande calorieën) om uiteindelijk een voedingspatroon te geven die past bij jou. De app bevat honderden gezonde recepten, inclusief de hoeveelheid per recept en een handig bijgevoegd boodschappenlijstje om de maaltijd te maken!

Runtastic

Een absolute favoriet in dit lijstje met hardloopapps. Heb je een specifiek hardloopdoel? Runtastic helpt je om dit te behalen. Bij de runtastic app gaan ze een een stapje verder dan de normale apps. Hij geeft het lokale weer aan en geeft zelfs zonsop- en ondergang aan zodat je makkelijk en snel je volgende hardloopsessie kan inplannen. Je zult dus nooit verrast worden door een plensbui, tenzij je natuurlijk ervan houdt om in de regen te hardlopen.

Ben je op zoek naar een extra boost? De app heeft ook een audio coach en virtuele aanmoediging die je kan aanzetten! Super fijn als je gewoon een keertje wat minder zin hebt.

Het fijne aan al deze apps is dat ze gratis te downloaden zijn voor ios en android.

Wat zijn jouw favoriete hardloopapps ?

Review Natasja Jelsma – Fanatiek hardloopster

De gok maar genomen..

”Ik ben al fan van de pre- en post work out shots. Even wat over gelezen en gechat met SUPP24 en toen besteld. Net afgelopen weekend binnen en zondag zou ik de Semi de Paris gaan lopen. Gelletjes vergeten en nergens in Parijs een winkel waar ze t verkopen. Dus gok genomen om bij 13km een shot BCAA te nemen. Want 21.1km vind ik duursport!”

Tijdens en na het lopen van alle shots voorzien

”In eerste instantie even erg wennen aan de zure smaak dus in etappes gedronken gedurende 1/2 km. En dat viel eigenlijk best goed! Geen gelletjes gemist en liep superlekker, ondank regen en koude. Was ‘n gok maar denk dat dit shotje voortaan onderweg mee gaat! Nu ben ik voor, tijdens en na het lopen van alle shots voorzien! Thanks!”

Wil jij meer weten over de producten en hoe ze jouw kunnen helpen bij het hardlopen? Ga dan naar deze pagina!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons