NEW: Skin Collagen van SUPP24, alles wat je moet weten

Wat is Collageen?

Collageen is het meest belangrijke eiwit van je lichaam. Collageen houdt je huid en gewrichten elastisch en soepel.

Helaas vanaf het 25e levensjaar, vertraagt deze natuurlijke productie van collageen. Dan beginnen we de fysieke tekenen van veroudering op te merken. Verlies van collageen, elastine en hyaluronzuur naarmate we ouder worden resulteert in fijne lijntjes, rimpels, verlies van hydratatie en stevigheid.

SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct, dat je huid soepel houdt, de vorming van rimpels tegengaat en het verouderen van je huid vertraagt. Elk 60ml flesje zit boordevol collageen, dé bouwstof van je huid.

Wat zit er in Skin Collagen en wat doet het voor je?

Gehydroliseerd Marine Collageen (10gr)
Marine collageen heeft invloed op de stevigheid en veerkracht van het gezicht. Het houdt je huid soepel, vermindert fijne lintjes en rimpels. Collageen heeft ook positieve werking op hydratatie en stevigheid van de huid. Niet alleen voor de huid, maar mooi, sterk en glanzend haar, mooie nagels en soepelere gewrichten draagt collageen ook bij.

Hyaluronzuur (100mg)
Hyaluronzuur stimuleert de aanmaak van collageen. Daarnaast houdt hyaluronzuur ook het vochtgehalte van de huid vast, wat weer bijdraagt aan de vertraging van veroudering.

Magnesium (56.25mg)
Magnesium helpt bij de aanmaak van delen van het eiwit collageen, ook helpt magnesium bij het versterken van de botten en vermindert het vermoeidheid.

Zink (1,5mg)
Zink is een heel belangrijk mineraal. Het speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol in de aanmaak van collageen en is een belangrijke hulp voor het immuunsysteem. Naast de huid heeft dit mineraal ook een positieve werking op haar en nagels. 

Selenium (8,25 μg)
Beschermt de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress, Dit wil zeggen dat bepaalde stoffen die in het lichaam komen, een reactie aangaan met zuurstof. Oxidatieve stress, oftewel een teveel aan vrije radicalen, kan onder andere ontstaan door: roken, alcohol, te lang in de zon etc. Daarnaast draagt selenium bij aan het gezond houden van je haar.

Vitamines (B3, B5, B6, B1, B12, B8, B9, A, C, E, K, D)
Deze vitamines zitten in Skin Collageen voor meerdere redenen. Zo leveren ze een bijdrage aan een normale en rustige huid, zorgen ze voor voller haar, sterkere nagels, botten, pezen en spieren. Daarnaast hbben ze een positief effect op je energie huishouding, hormonale activiteiten en immuumsysteem. Meerdere vitamines ondersteunen ook hier weer in de aanmaak van collageen.

Bioperine
Bioperine verbetert werking van voedingsstoffen en supplementen doordat het de opname sterk bevordert.

Stevia en natuurlijke aroma’s
Stevia is een natuurlijk product. Stevia heeft geen effect op het bloedsuikergehalte en is dus geschikt voor mensen met diabetes. Onze natuurlijke aroma’s geven Skin Collagen de lekkere aardbeiensmaak.

Wat ga ik zien?

 • Stevigere en vollere huid *
 • Krijg een natural glow*
 • Zichtbaar verminderde fijne lijntjes en rimpels *
 • Verbeterde elasticiteit, hydratatie en uitstraling *
 • Gladdere, meer soepele huid *
 • Sterker haar en nagels *

* Individuele resultaten kunnen verschillen per huidige levensstijl, huidtype en conditie.

Hoe te gebruiken voor het beste resultaat?

Voor het beste en meest zichtbare resultaat, raden we aan om SUPP24 Skin Collagen elke dag, op een nuchtere maag gedurende minimaal 60 dagen te drinken.

We beschrijven dit als de ‘transformatie’ of ‘kick-start’-fase, die ervoor zorgt dat je lichaam in de kortste tijd de hoogste concentratie collageenpeptiden krijgt. Hiermee wordt de collageen productie in je eigen lichaam op gang gebracht.

Na deze eerste fase, kan je overschakelen naar 2 a 3 keer per week voor het onderhoud.

Hoe SUPP24 Skin Collagen werkt

SUPP24 Skin Collagen werkt op je hele lichaam, niet alleen op je huid.

Wij gebruiken alleen 100% zuivere gehydroliseerd Marine collageen-peptiden, wat betekent dat het collageen sneller in jouw lichaam wordt opgenomen. 

Vele klinische onderzoeken hebben aangetoond dat inname van 10.000 mg gehydrolyseerd collageen p/dag gedurende een periode van 60 dagen helpt om huidcollageen van binnenuit te verbeteren en rimpels te verminderen, elasticiteit en hydratatie te verhogen.

Voor en na Skin Collageen

Wat maakt onze collageen anders?

Bron
Ons collageen is gemaakt van wilde Pangasius en Tilapia vis. Hierdoor is Skin Collagen één van de schoonste en beste marine collageen-supplementen op de markt.

Marine Collagen en dosering
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat marine collageen tot 1,5 x efficiënter wordt geabsorbeerd door het lichaam dan andere soorten collageen, zoals runder- of varkensbronnen. SUPP24 Skin Collagen bevat daarnaast de hoogste dosering van 10 gr. marine collageen ten opzichte van soortgelijke producten.

Gehydroliseerd
Ons marine collageen is 100% gehydroliseerd, wat betekent dat de eiwitten worden afgebroken tot peptiden die gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen. Dit zorgt voor maximale absorptie en snelle benutting van het ingenomen collageen.

Wat kan Skin Collagen voor jou betekenen?

SUPP24 Skin Collageen helpt! De unieke formule verhoogt het vochtgehalte van de huid op natuurlijke wijze. Dit vermindert de vorming van rimpels en houdt de huid langer jong en soepel.

SUPP24 Skin Collageen bevat marine collageen. Dit is de collageensoort die het dichtst in de buurt komt van het collageen dat ons lichaam zelf produceert. Daarom is het de ideale aanvulling op je natuurlijke voorraad en heeft het van nature de meest gunstige invloed op het welzijn van onze huid én gewrichten.

SUPP24 Skin Collageen bevat meer natuurlijke werkzame ingrediënten. Ook HLA (hyaluronzuur) is een lichaamseigen stof die bijdraagt aan soepele gewrichten en een goed gehydrateerde huid. Zink draagt bij aan het behoud van een normale huid, haren en nagels, terwijl selenium de productie van nieuwe en gezonde huidcellen een boost geeft. Daarnaast bevat Skin Collagen nog een hoop vitamines, zoals vitamine C die helpen bij de aanmaak van collageen en verstevigen van de huid.

Als jij elke dag een flesje neemt, zul je zien (en voelen) dat de elasticiteit van je huid snel verbetert. Dankzij de hoge dosering marine collageen en de andere natuurlijke werkzame stoffen (hyaluronzuur, vitamines en mineralen) zit jij straks letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel.

Ben je na het lezen van deze blog helemaal fan van Skin Collagen? Ga naar deze link om het product te bekijken of klik hieronder voor meer informatie over onze abonnementen. Een aantal dames gingen je al voor,  bekijk eens een aantal van onze reviews!

Skin Collagen Kuur

180eenmalig
 • U ontvangt eenmalig 60 flesjes
 • Voldoende voor 2 maanden
 • Gebruik elke dag 1 flesje voor optimaal resultaat
 • Gratis verzending

Platinum Skin Pakket

80maandelijks
 • Elke 2 maanden een nieuwe levering
 • In totaal ontvang je 156 shots
 • Gratis verzending
 • Betaal €3,10 per flesje

Diamond Skin Pakket

90maandelijks
 • Elke 2 maanden een nieuwe levering
 • In totaal ontvang je 180 shots
 • Gratis verzending
 • Betaal €3,- per flesje (voordeligste keuze)

Gold Skin Pakket

56maandelijks
 • Elke 2 maanden een nieuwe levering
 • In totaal ontvang je 108 shots
 • Gratis verzending
 • Betaal €3,15 per flesje

Skin Collagen - Collageen shot

KOOP NU 3,00