Hoe is het met? Baansprinter Gino Knies

Op het Nederland kampioenschap Dec 2017 baansprinten won Gino Knies op de sprint een Bronzen medaille. Derde van Nederland een mooie prestatie die niet hij niet zomaar cadeau kreeg.

Op het onderdeel tijdrit 1 km veroverde Gino verrassend de 5de plek omdat dit voor hem zijn debuut was op deze afstand was het afwachten hoe het zou gaan.

In beide categorieën was een heel sterk deelnemers veld en er werden duidelijk geen cadeautjes uit gedeeld. De concurrentie was groot voor het ere podium. Afgelopen weekend heeft Gino een internationaal toernooi gereden waarmee hij op de de eerste dag de beste Nederlander op de sprint was.

Tweede dag

De tweede dag stond in het teken van de teamsprint een onderdeel wat met 3 sprinters  gereden wordt, Gino starte met 2 teammaten van de KNWU talenten selectie zij haalde een mooie 6de plaats.

Met een prachtige tijd die heel close was met de andere landen, de nummers 3 en 6  zaten erg dicht op elkaar qua tijd.

Nu is het baanseizoen voorlopig klaar en komen er nieuwe uitdagingen, het krachthonk in en over een aantal weken op trainingskamp naar Mallorca dan opbouwen voor de Grote prijs van Duitsland in Gottbus DL in juni.