onze-img

Skin Collagen

  • Hét beautyshotje voor een mooie huid, haar en nagels
  • Met 10GR ASC-gecertificeerd viscollageen
  • Bevat 12 verschillende vitaminen & hyaluronzuur
  • 3 mineralen, een boost voor je gezondheid
onze-img

Protein 20gr

  • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
  • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
  • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS

Beautytip: Top 3 voor een egale en gezonde huid

Nicky Butter 06 juni 2019
Beautytip: Top 3 voor een egale en gezonde huid

In deze blog helpen wij jou met de beautytip top 3 naar een egale en gezonde huid!

Een egale en gezonde huid, wie wil dat nu niet? Helaas hebben veel vrouwen (en mannen) last van onzuiverheden, een ongelijkmatige huidteint, een doffe en vale huid of vroegtijdige huidveroudering. Denk je dat een egale huid niet is weggelegd voor jou? Think again!

Beautytip 1: Start from the inside

De allerbelangrijkste beautytip voor het verkrijgen van een egale huid; werk aan de gezondheid van je lichaam. De huid is daar namelijk een directe weerspiegeling van. Veel huidproblemen ontstaan als reactie op ongezond eten, te weinig slaap, een tekort aan vitamines en mineralen, stress of ontstekingsprocessen.

Suiker, verkeerde vetten (verzadigde vetten en transvetten), alcohol, nicotine, bewerkte voeding en zout zijn schadelijk voor het lichaam. Wanneer de lever en nieren overbelast raken doordat ze schadelijke stoffen afbreken, kunnen deze afvalstoffen ook via de huid naar buiten komen. Het resultaat zijn ontstekingen zoals mee-eters en puistjes.

Drink voldoende water, zo een 1,5 liter tot 2 liter per dag, zodat je het lichaam helpt met het afvoeren van afvalstoffen.

Eet gezonde producten zoals noten en zaden, avocado, knoflook, groene thee, broccoli, zalm, tomaten of eieren. Deze voedingsmiddelen staan erom bekend dat zij de huidkwaliteit verbeteren. Naast gezonde voeding is een goede nachtrust, zo min mogelijk stress en sporten ook belangrijk.

Met skin collagen pak je een onzuivere huid en huidproblemen aan. Skin collagen is een supplement die hoogwaardige, effectieve ingredieenten bevat die de huid voeden van binnenuit. Zoals: Viscollageen, hyaluronzuur, 11 soorten vitamines en 3 soorten mineralen. Je neemt het elke dag als shot, waardoor de huid en het lichaam iedere dag opnieuw worden voorzien van essentiële stoffen die huidveroudering tegengaan. Meer weten? Klik hier!

Beautytip 2: Reinig je gezicht altijd twee keer per dag

Na je lichaam gezond houden is dit toch wel de allerbelangrijkste tip! Wanneer je niet op de juiste manier of helemaal niet je huid reinigt, zal dit de kwaliteit van de huid zeker geen goed doen. Gedurende de dag raken we vaak (ongemerkt) ons gezicht aan. Bacteriën van de handen worden zo overgebracht naar het gezicht. Daarnaast dragen veel mensen make-up en scheidt de huid talg (vet) af. Aan het einde van de dag heb je een mooi laagje vuil verzameld, waar sommige dus gewoon mee gaan slapen!

Ook in de ochtend is het belangrijk je gezicht te reinigen. De nacht is de regeneratieve periode van de huid. De huid werkt hard om schade die gedurende de dag is ontstaan, te verminderen. Afvalstoffen zijn het resultaat. Daarnaast zweet je best veel; en dus sta je op met een laagje vet, zweet en afvalstoffen op je gezicht!

Bovenstaande situaties zorgen niet alleen voor huidverstopping en de daarbij horende ontstekingen, door het laagje aan vet en vuil kunnen werkstoffen uit cosmetica nog maar moeilijk in de huid doordringen. Zonde van je dure crème dus!

Laat je door de schoonheidsspecialist informeren welke reiniging voor jou het beste is.

Beautytip 3: Beschermen

Nu dat het zonnetje zich steeds vaker laat zien, is deze tip erg belangrijk. De allerbeste anti-aging crème die er namelijk is, is een SPF. Alhoewel de zon ook veel voordelen kent, is het de nummer 1 oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Met name UVA-stralen zijn in dit geval de grote boosdoener, deze dringen door glas en bewolking heen (!), waar ze diep in de huid doordringen en zorgen voor een chemische reactie. De cellen raken onherroepelijk beschadigd; rimpels, lijnen en pigmentvlekken zijn het resultaat. Bescherm je huid altijd met een goede zonbescherming, ook wanneer de zon niet schijnt!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons