Van uitgedaagd worden om de finale te winnen, naar sponsorschap. I did IT!

Van turner naar succesvol crossfit atlete. Mijn naam is Lisa Grovenstein, ik ben 27 jaar oud en woonachtig in Groningen. Na een leven vol turnen werd het tijd voor wat anders. Vorig jaar heb ik mijn wedstrijdcarrière dan ook afgesloten met een NK finale op de brug. Daarna kwam de uitdaging om een nieuwe sport te vinden.

Ik ben verslaafd

In juli 2016 heb ik een introductiecursus CrossFit gevolgd bij CrossFit Noord en sindsdien ben ik verslaafd.Dus heb ik besloten om de brug in de ruilen voor de barbell, mijn lidmaatschap bij de turnvereniging op te zeggen en mij volledig te richten op CrossFit. In eerste instantie voor de fun, gezelligheid en om lekker te kunnen sporten. Maar toch ging het kriebelen. Ik heb altijd gesport met een doel om naar toe te trainen. En dit bleek ook mogelijk bij CrossFit. Na eind november en begin december de qualifierworkouts voor de Dutch Throwdown gedaan te hebben, bleek op kerstavond dat ik mij als 13e had geplaatst voor de finale in Almelo.

Met een doel om in de top 10 te eindigen ging deze wedstrijd boven verwachting goed en mocht ik zelfs in de finale strijden om een podiumplek. In de finale wist ik een prachtig resultaat weg te zetten wat uiteindelijk resulteerde met een 1e plaats in de klasse Dames Advanced. Door de Dutch Throwdown kwam ik ook in aanraking met SUPP24. De challenge om 2 minuten aan de powerbar te hangen lukte mij niet maar heeft uiteindelijk wel geresulteerd in de samenwerking die wij zijn aangegaan.

Pushen met SUPP24 Preworkout

Twee dagen na de Dutch Throwdown bleek de inschrijvingstermijn voor The Open verlengd te zijn. Toch nieuwsgierig naar waar ik zal staan in Nederland, heb ik mij last minute ingeschreven en – net hersteld van de Dutch – de 17.1 gedaan. Van SUPP24 had ik nog een preworkout staan dus na die genomen te hebben de workout ingegaan met als doel om binnen de 18 minuten finishen. Resultaat: 15 minuten en 36 seconden! Na de 17.2 en 17.3 sta ik op dit moment op het Nederlandse leaderboard op een 37e plek. Na minder dan een jaar CrossFit denk ik best iets om trots op te zijn. Benieuwd wat de 17.4 en 17.5 mij samen met de supplementen van SUPP24 gaan brengen.

Lisa Grovenstein

SUPP24 Crossfitatlete

Pre Workout shot Light

KOOP NU 2,25