onze-img

Protein 20gr

  • Eiwit shot voor sporters van elk niveau
  • Draagt bij aan het behoud en groei van spiermassa
  • Snel en makkelijk herstellen na je training of workout
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
onze-img

Pre Workout Extreme

  • Extra sterke Pre Workout shot formule
  • 200mg Cafeïne, 2gr Beta-Alanine & 2gr Arginine
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
  • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

Aankomen in spiermassa, 2 fouten die je niet moet maken…

Nicky Butter 03 juli 2017
Aankomen in spiermassa, 2 fouten die je niet moet maken…

Er is zoveel te lezen en er wordt zoveel gezegd…Tegenwoordig zijn er zoveel tips te vinden als het gaat om aan komen in spiermassa. Ieder mens is anders, elk lichaam dus ook.

Het is lastig om te beginnen met een plan, zeker als er zoveel wordt verteld en je op die manier niet meer weet wat nou het beste voor jou persoonlijk is. Het aankomen is geen rocket science… Als je al een aantal stappen aanhoudt kun je snel resultaat zien, in deze blog lees je over de 2 veelgemaakte fouten…

Fout #1: Té veel verschillende oefeningen doen

Je vrienden hebben je vast vertelt dat je leg curls, calf raises, pull overs en al die andere machine oefeningen moet doen. Voor een gedeelte zijn deze oefeningen namelijk zinloos als je aan wilt komen. Er zijn maar een paar oefeningen die er echt toe doen.

Vergeet even het ”gewone” en focus je op de paar oefeningen die echt het verschil gaan maken. Op deze manier zorg je er namelijk voor  dat je energie bespaart voor de echt belangrijke oefeningen. En je het verspillen van energie aan de meerdere oefeningen uit de weg ruimt die toch al niet echt het verschil maakten.

Wat zijn dan die zogeheten belangrijke oefeningen?

Oefeningen die zoveel mogelijk spiervezels aanpakken, zoals : Lunges, Squats, en Deadlifts. Er zijn er nog vele meer. Vrije gewicht trainingen zijn hier vaak beste workouts voor. Dit hangt echter wel veel van de persoon af, een beginner zal eerst andere oefeningen krijgen. Maar de regelmatige sporter kan van deze tips zeker wat opsteken.

Fout #2 : Eating like a bodybuilder

Begrijp het niet verkeerd, het volgen van een voedingsplan is heel belangrijk. Zonder zou je weinig tot geen spierweefsel kunnen bouwen. Het hoeft alleen niet in de grote porties zoals de meesten bodybuilders dat doen. Eet echter wel meer calorieën dan je verbrand op een dag.

Wat zijn dan de beste bronnen?

Voeding zoals : noten, zaden, vis en eieren.
Onthoudt dat +/- 50 gram voor een maaltijdje meer dan genoeg is zolang je dit vaak genoeg over de dag verspreid. Regelmatig eiwitrijk eten zorgt ervoor dat je lichaam spier opbouwend kan blijven.

Het eten van simpel voedsel en uitvoeren van vrije gewicht trainingen is de sleutel naar het opbouwen van je spiermassa.

Kom je er niet uit? Zorg dan dat je contact opneemt met een professional. Heb je moeite met de inname van eiwitten dan is de SUPP24 Protein shot misschien wel wat voor jou! Gemakkelijk aan je eiwitbehoefte komen? Klik hier!

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons
Door Nicky Butter 17 oktober 2022

Haaruitval: 3 redenen waarom je dit hebt en hoe je dit verhelpt

Haaruitval is ontzettend vervelend, maar ook normaal. Volgens de American Academy of Dermatology (AAD) verlies je gemiddeld tussen de 50
Door Nicky Butter 18 juli 2022

Eiwitten voor vrouwen: eet ik voldoende eiwitten?

Als volwassene heb je per dag ongeveer 0,8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht nodig. Ben je zwanger of geef je