onze-img

Daily Clean

 • Ondersteunt je lichaam, geest en immuunsysteem
 • Vermindert stress en vermoeidheid
 • Bevat 7 unieke plantenextracten, vitamines en mineralen
onze-img

Fatburner

 • Bevordert de energiestofwisseling
 • Activeert de natuurlijke energie
 • Bevat cafeïne, taurine, guarana en L-carnitine
onze-img

Vegan Health

 • Jouw dagelijkse all-in-one vegan supplement
 • Afgestemd op de vegan/vegetarische leefstijl
 • Bron van L-Lysine, vitamines en mineralen

7x super gezonde shots voor je lichaam!

Nicky Butter 21 januari 2021
7x super gezonde shots voor je lichaam!

In deze tijd kan je lichaam best wat extra aandacht gebruiken. En niet een keertje, maar het liefst iedere dag. Wat kun je doen om je lichaam een extra boost te geven? Wij zetten 7 totaal verschillende ‘shotjes’ op een rij. Kies degene die het best bij jou past en zorg voor een fitte start van het nieuwe jaar.

7x shots voor een super gezond lichaam

 1. Shotje kou
  Meteen een heftige: zoek de kou op. Sommige mensen doen dat door een duik te nemen in koud water, anderen door iedere ochtend koud te douchen. Wetenschappers zijn het nog niet eens over de precieze effecten ervan. Toch is één ding zeker: je lichaam krijgt een enorme boost. Durf je het aan? Bouw het dan wel langzaam op en begin met 20 seconden koud douchen en breid dit langzaam uit.
 2. Shotje daily detox
  Je lichaam compleet reinigen kan niet en is ook niet nodig. Maar goed letten op wat je eet en alle fastfood en andere ongezonde tussendoortjes laten staan, is natuurlijk wel heel goed. Ter aanvulling op de dagelijkse voeding kun je onze  nemen. Ter aanvulling op de dagelijkse voeding kun je onze Daily Clean shot nemen.
 3. Shotje ontspanning
  Hoe fijn is het om helemaal niks te doen? Zelfs als je hard aan het werk bent, is het slim om een momentje te stoppen en je te ontspannen. Zo’n shotje ontspanning hoeft niet eens lang te duren om effect te hebben.
 4. Lach shotje
  Nee, dan hebben we het niet over een shotje lachgas. Dat kun je natuurlijk beter niet nemen. Maar een shotje humor heb je wel regelmatig nodig. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
 5. Vegan shot
  Denk je dat je vlees nodig hebt om sterker te worden? Dat is niet zo. Ook plantaardige eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa. Als je volledig plantaardig eet, is het wel extra belangrijk om te letten op wat je eet en of je alle vitamines binnenkrijgt. In onze Vegan Health shot zit onder meer vitamine B2, B12 en ijzer.
 6. Shotje slaap
  Slaap is ongelofelijk belangrijk voor ons lichaam. Tijdens de nachtrust herstelt het lichaam namelijk. Een powernap van 10 minuten heeft al gezondheidsvoordelen. Er is een voorwaarde: laat je dutje niet langer duren dan 30 minuten, anders verstoor je de nachtrust. Kun je je even niet concentreren op je werk? Dan heb je een goed excuus om een powernap te doen, want je verhoogt er uiteindelijk je productiviteit mee.

Benieuwd naar onze lijn met shotjes?

Ga op ontdekkingsreis met onze variërende assortiment van shotjes. Van preworkout, tot eiwitten, tot detox shotjes. Bij SUPP24 streven we ernaar om jou gemakkelijk, snel en veilige supplementen te bieden. Bekijk alle supplementen hier of kies jouw supplement op basis van je doel.

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons