onze-img

Pre Workout Light

  • Ready to go Pre-Workout met 180mg Cafeïne
  • Activeert de natuurlijke energie in je lichaam
  • NZVT goedgekeurd, safe SUPPS
  • 100% Vegan, gluten- en lactosevrij

De beste sport leggings voor vrouwen

Nicky Butter 18 april 2019
De beste sport leggings voor vrouwen

Wie kent het probleem niet? Sport leggings met saaie designs, leggings die afzakken, uitlubberen of doorschijnen. Het is geen pretje als je er een keiharde workout tegenaan wilt gooien. Daarom zijn we op zoek gegaan naar de beste merken sportleggings voor vrouwen!

Gymshark

Lekker zittende leggings vind je bij Gymshark. En ze hebben ook nogeens super leuke designs. Je wilt er natuurlijk wel een beetje fabulous uitzien in de sportschool

De meeste sport leggings zijn high waist en vaak seamless, waardoor ze niet afzakken en je figuur beter tot zijn recht komt. De stoffen zijn ook dik genoeg en van een goede kwalitatief, waardoor ze niet doorschijnen. Het enige minpunt aan deze leggings zijn dat ze iets prijziger zijn. (€50,- / €60,- ex. verzendkosten)

+ Schijnen niet door
+ Highwaist leggings

– Prijs

L’urv

Houd je van een strak en sporty design? Dan is dit HET merk voor jou!

L’urv sportswear heeft sport leggings die elke sports fashionista in haar kast moet hebben. Ze zitten super comfortabel, zijn van goede kwaliteit en hebben unieke details. Een nadeel is wel dat niet alle leggings een ‘high waste’ hebben.

De prijzen van deze leggings liggen tussen de €35 en €60,- euro en zijn te bestellen bij de Nederlandse webshop Hip to the gym (hier betaal je geen verzendkosten)

+ Prachtige designs
+ Comfortabel en kwaliteit

+ geen verzendkosten

– Niet alle leggings zijn highwaist

Onzie

Wil je een lekker opvallende legging? Of gewoon een mooi minimalistich design? Bij Onzie vind je die zeker! Via I love yoga kun je deze lijn bestellen. Van slangenprintjes tot witte sterretjes, je vindt ze allemaal!

De prijzen van deze leggings liggen tussen de €55,- en €80,- euro.

+ Geschikt voor yoga
+ Leuke designs voor vrouwen

– Assortiment is niet heel erg uitgebreid

Onzie Yogakleding

Heliasgymwear

Heliasgymwear is Nederlands nieuwste en snel groeiende sportkleding merk voor vrouwen met een specialisme voor dames sport leggings.

De sportleggings zijn voorzien van een ultra flatterend, flexibel, en comfortabel design waarin de gebruiker ongehinderd de meest intensieve workouts kan uitvoeren.

De prijzen van deze leggings liggen tussen de €30,- en €50,- euro.

+ Goede prijs
+ Verschillende opvallende kleuren
+ Gratis verzending

Nog niet heel veel reviews verzameld

Heliasgymwear

Recente blogartikelen

Door Nicky Butter 10 november 2023

Wintermaanden supplementen gids: versterk je immuunsysteem

De wintermaanden kunnen een flinke beproeving zijn voor je immuunsysteem. Met koude temperaturen en kortere dagen liggen de wintermaanden, verkoudheden
Door Nicky Butter 02 november 2023

De cruciale rol van eiwitten na het sporten

Gebruik jij al eiwitten na het sporten? Na een intensieve workout, of het nu krachttraining of lichaamsbeweging is, is het
Door Nicky Butter 07 augustus 2023

Wat zijn Macro’s en wat doen ze? Wij leggen het je hier uit.

Wat zijn Macro's? Iedereen heeft het er over : MACRO'S. Macronutriënten ofwel macro’s kun je omschrijven als voedingsstoffen die ons